Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep in optimi la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep in optimi la Australian Open

Victorie fara loc de interpretare pentru Simona Halep in fata rusoaicei Veronika Kudermetova, vineri, la prima lor infruntare in circuitul WTA. continuă pe Online Sport

Victorie dramatica pentru Simona Halep, la Australian Open. A invins-o de Ajla Tomljanovic, in turul 2

Simona Halep 2 WTA) a trecut in turul al treilea la Australian Open, in urma unei partide dramatice. Romanca invins-o in trei seturi pe australianca de origine croata Ajla Tomljanovic 72 WTA), cu 6-4, 4-6,.

Simona Halep, invinsa din primul tur la Australian Open

Simona Halep a pierdut, joi dimineata, in primul tur la Australian Open, in proba de dublu, unde a facut pereche cu tanara australianca de 16 ani Charlotte Kempenaers-Pocz.

Simona Halep, eliminata in turul intai al probei de dublu de la Australian Open

Perechea Simona Halep Charlotte Kempenaers-Pocz Romania Australia) a fost eliminata in primul tur al probei de dublu de la Australian Open, primul Grand Slam al anului din tenisul mondial.

Simona Halep, pentru a sasea oara in optimi la Australian Open (Victorie scurta, 6-1, 6-3, cu Veronika Kudermetova)

Simona Halep a facut pasul in optimile de la Australian Open dupa un meci pe care si l-a facut accesibil gratie deplasarii fantastice, a retururilor agresive si variatiei de pe baseline. Favorita numarul doi a trecut de Veronika Kudermetova, scor 6-1, 6-3, dupa o partida de o ora si 18 minute. Pentru jucatoarea noastra ar putea urma un duel cu Iga Swiatek, cea care a invins-o categoric la ultima editie de la Roland Garros.

Dominanta! Simona Halep nu pierde timpul cuKudermetova, se califica usor in optimi la Australian Open

Simona Halep 29 de ani 2 WTA) isi continua drumul spre al treilea trofeu de Grand Slam al carierei, in urma unei victorii fara emotii, 6-1, 6-3 cu Veronika Kudermetova, in turul al treilea de la Australian Open,.

VIDEO Simona Halep stie pe cine va intalni in optimi la AO: M-a zdrobit la Roland Garros

Iga Swiatek favorita 15) a respectat calculul hartiei si a trecut de Fiona Ferro 46 WTA), obtinand astfel calificarea in optimile de la Australian Open. in aceeasi faza a competitiei, dar la Roland Garros, poloneza a trecut clar de Simona Halep in toamna anului trecut. Cele doua se vor reintalni, dar de aceasta data pe suprafata rapida de la Melbourne.

Ce spune Iga Swiatek despre duelul cu Simona Halep din optimile Australian Open

S-au intalnit de doua ori pana acum, de fiecare data pe zgura pariziana, iar victoriile au fost impartite. Iga Swiatek si Simona Halep se vor duela inca o data la nivel inalt: optimile de la Australian Open.

Ce a multumit-o pe Simona Halep dupa meciul care a dus-o in optimi - Ce spune despre un posibil duel cu Swiatek

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 18 minute pentru a trece de Veronika Kudermetova 6-1, 6-3), iar la finalul partidei care a dus-o in optimi a precizat care este arma pe care a imbunatatit-o foarte mult in ultima perioada.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turnelului Australian Open si a invins-o pe rusoaica, Veronika Kudermetova, locul 36 WTA.

Simona Halep a invins-o pe Veronika Kudermetova si s-a calificat in optimi la Australian Open 2021!

Simona Halep merge mai departe la Australian Open 2021. Romanca noastra cauta al treilea trofeu de Grand Slem din cariera. in aceasta dimineata, a invins-o, 6-1, 6-3,pe Veronika Kudermetova, in turul 3 la.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )