Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce spune Iga Swiatek despre duelul cu Simona Halep din optimile Australian Open

Hotnews Hotnews,
 Ce spune Iga Swiatek despre duelul cu Simona Halep din optimile Australian Open

S-au intalnit de doua ori pana acum, de fiecare data pe zgura pariziana, iar victoriile au fost impartite. Iga Swiatek si Simona Halep se vor duela inca o data la nivel inalt: optimile de la Australian Open. continuă pe Hotnews

Cine este Iga Swiatek, viitoarea adversara a Simonei Halep, in optimile Australian Open 2021. Performante impresionante pentru tanara poloneza

Iga Swiatek 19 ani, 17 WTA), a invins-o fara drept de apel pe Fiona Ferro 23 de ani, 46 WTA), in turul al treilea de la Australian Open 2021, 6-4, 6-3. Jucatoarea poloneza o va intalni pe Simona Halep 29 de an.

Iga Swiatek, surprinsa cand a fost intrebata de meciul cu Halep! Ce a putut spune despre partida din optimi

Iga Swiatek 17 WTA) nu stia ca Simona Halep va fi urmatoarea ei adversara la primul turneu de Grand Slam al anului.

VIDEO Simona Halep stie pe cine va intalni in optimi la AO: M-a zdrobit la Roland Garros

Iga Swiatek favorita 15) a respectat calculul hartiei si a trecut de Fiona Ferro 46 WTA), obtinand astfel calificarea in optimile de la Australian Open. in aceeasi faza a competitiei, dar la Roland Garros, poloneza a trecut clar de Simona Halep in toamna anului trecut. Cele doua se vor reintalni, dar de aceasta data pe suprafata rapida de la Melbourne.

CTP, vesti groaznice pentru Simona Halep, dupa victoria de azi: Asta nu e in avantajul ei

Victoria de astazi a Simonei Halep si calificarea in Optimile de finalaa este o performanta, dar nu surprinzatoare. Surprinzator este posibilul adversar din Optimi. Este vorba de poloneza Iga Swiatek. Swiatek are deja un avantaj in fata jucatoarei noastre, dupa victoria de la Roland Garros, scor 6-1, 6-2. Simona Halep vs Iga Swiatek, in Optimile .

DigiSport: Momentul in care Simona Halep a izbucnit in ras la Melbourne: Ce rol are dragostea?. Raspunsul romancei

Simona Halep s-a calificat, datorita victoriei cu Veronika Kudermetova, 6-1, 6-3, in optimile Australian Open, unde o va intalni pe Iga Swiatek.

Simona Halep, pentru a sasea oara in optimi la Australian Open (Victorie scurta, 6-1, 6-3, cu Veronika Kudermetova)

Simona Halep a facut pasul in optimile de la Australian Open dupa un meci pe care si l-a facut accesibil gratie deplasarii fantastice, a retururilor agresive si variatiei de pe baseline. Favorita numarul doi a trecut de Veronika Kudermetova, scor 6-1, 6-3, dupa o partida de o ora si 18 minute. Pentru jucatoarea noastra ar putea urma un duel cu Iga Swiatek, cea care a invins-o categoric la ultima editie de la Roland Garros.

Ce a multumit-o pe Simona Halep dupa meciul care a dus-o in optimi - Ce spune despre un posibil duel cu Swiatek

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 18 minute pentru a trece de Veronika Kudermetova 6-1, 6-3), iar la finalul partidei care a dus-o in optimi a precizat care este arma pe care a imbunatatit-o foarte mult in ultima perioada.

Simona Halep, dezvaluire intima despre problema ei: Plangeam de rusine cand intram pe teren

Simona Halep, loc 2 WTA, a vorbit la podcastul BT Talks despre inceputul carierei, momente tensionate, incredere in sine si problemele ce vin din lipsa ei. Simona Halep, dezvaluire despre problema din copilarie: La 6 ani, plangeam de rusine cand intram pe teren Mie imi place stresul. Cum spune si Darren: Tu, fara presiune, nu .

Simona Halep, victorie senzationala la Australian Open. Revenire incredibila, cand totul parea pierdut

Astazi, in turul doi la Australian Open 2021, Simona Halep a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic. Duelul s-a disputat pentru un loc in turul urmator. Dupa doua ore si jumatate de joc, victoria a revenit celei mai bune jucatoare. Simona Halep a revenit in cele doua ore de joc, castigand in setul decisiv cu trei mingii .

Simona Halep, reactie neasteptata dupa esecul Biancai Andreescu. Cele doua sunt mari rivale

Reactia Simonei Hale dupa esecul Biancai Andreescu la Australian Open. Este dificil sa te astepti ca toate jucatoarele de top sa castige meciurile, a spus campioana noastra la o conferinta de presa. Simona Halep, parere despre esecul Biancai Andreescu la Australian Open. Vremurile nu sunt usoare Simona Halep a vorbit despre eliminarea suferita de Bianca .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,288 seconds )