Libnet.ro
UNICEF

13:45

Simona Halep pastreaza un tablou cu Ion Tiriac in propria locuinta (FOTO)

Antena3 Antena3,
Simona Halep pastreaza un tablou cu Ion Tiriac in propria locuinta (FOTO)

Simona Halep a publicat recent pe Instagram, chiar inainte de a pleca la Gala Asociatiei Presei Sportive, o fotografie cu ea. Tenismena s-a pozat in living, iar in spate ei, pe o etajera, se. continuă pe Antena3

Simona Halep are un tablou cu Tiriac in casa

Inainte de a pleca la Gala Asociatiei Presei Sportive, Simona Halep a publicat pe Instagram o poza cu ea si, fara sa vrea, a aratat o parte din vitrina ei cu trofee. Astfel, sportiva a dezvaluit ca.

Ion Tiriac pune degetul pe rana: care e marea problema a tenisului romanesc

Ion Tiriac, Ilie Nastase, Simona Halep si Horia Tecau au fost printre participantii de la Gala Asociatiei Presei Sportive din Romania.

Ion Tiriac da in judecata Banca Nationala a Romaniei (VIDEO)

Ion Tiriac continua razboiul cu Banca Nationala. Miliardarul a anuntat ca se va adresa instantei dupa ce nu a primit niciun raspuns la petitia trimisa catre Guvernul Romaniei pentru reincluderea.

Ion Tiriac da in judecata BNR. De ce a luat omul de afaceri aceasta decizie

Ion Tiriac da in judecata BNR. Omul de afaceri a luat aceasta decizie, pentru ca nu a primit niciun raspuns la petitia depusa in luna octombrie la Guvern cu privire la situatia Arenelor.

Ion Tiriac: Tenisul romanesc ar merge bine daca am avea zece sportivi in primii 200 din baieti. Fetele sunt bune, dar pot fi si mai bune/ Nu cunosc nimic despre Arenele BNR. Mergem in instanta

Fostul sportiv Ion Tiriac a declarat, miercuri, ca tenisul romanesc ar merge bine daca in primii 200 de clasati in ierarhia ATP s-ar afla si zece reprezentanti ai Romaniei, potrivit news. ro. El a vorbit si despre Arenele BNR, precizand ca a trecut termenul de 30 de zile legat de acestea: Nu cunosc nimic despre Arenele BNR, stiu doar ca cele 30 de zile convenite au trecut si atunci mergem la tribunal cum am spus inainte.

Este o bruta! Unul dintre cei mai mari jucatori de tenis ai lumii vorbeste fara menajamente despre Ion Tiriac

Ion Tiriac a foat un bun jucator de tenis si este un foarte bun om de afaceri, domeniu in care a avut mult mai mult succes decat in sport.

Ilie Nastase: Simona Halep ar merita titlul de sportivul anului 2017

Prezent la Gala Asociatiei Presei Sportive din Romania, care a sarbatorit 90 de ani de la infiintare, Ilie Nastase a declarat, miercuri seara, ca Simona Halep, numarul 1 in clasamentul WTA, ar merita titlul de sportivul anului 2017 in Romania.

VIDEO Cele mai tari puncte reusite de Simona Halep in 2017. Sarapova, Ostapenko, Svitolina si Garcia printre victimele liderului mondial WTA

Simona Halep a avut un an 2017 extraordinar, in care a reusit sa ajunga pe primul loc in tenisul feminin mondial.

Simona Halep, despre sezonul 2017: Cel mai frumos, dar si cel mai greu an

Insotita de parintii ei, Simona Halep a venit la Ateneul Roman pentru a participa la Gala Asociatiei Presei Sportive din Romania.

Simona Halep, numarul 1 mondial, face bilantul anului 2017: A fost de departe cel mai bun an, dar...

Jucatoarea Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, miercuri, ca 2017 a fost cel mai bun an al sau. A fost cel mai bun an de departe, dar si cel mai greu, cu momente emotionale dificile. Au fost insa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )