Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO Cele mai tari puncte reusite de Simona Halep in 2017. Sarapova, Ostapenko, Svitolina si Garcia printre victimele liderului mondial WTA

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai tari puncte reusite de Simona Halep in 2017. Sarapova, Ostapenko, Svitolina si Garcia printre victimele liderului mondial WTA

Simona Halep a avut un an 2017 extraordinar, in care a reusit sa ajunga pe primul loc in tenisul feminin mondial. continuă pe Adevărul

Cele mai tari bancuri despre magari. Ce-i raspunde animalul de povara unui porc care-l ironizeaza

Va prezentam o colectie de bancuri despre magari. Propriile glume sau bancuri le puteti scrie la sectiunea de comentarii a acestui articol.

Cele mai tari bancuri despre leu. Cum se numeste animalul de care ii e frica regelui animalelor

Va propunem un set de bancuri despre leu, regele animalelor. Propriile bancuri le puteti scrie la sectiunea de comentarii a acestui articol.

Clasamentul WTA: Mihaela Buzarnescu, cea mai buna clasare din cariera (locul 60 - a depasit-o pe Maria Sharapova); Simona Halep, in continuare lider

Castigatoare a turneului ITF de la Toyota Japonia), Mihaela Buzarnescu a urcat pe locul 60 in ierarhia WTA cea mai buna clasare din cariera), performanta cu care a depasit-o pe Maria Sharapova 61 in lume). Simona Halep se mentine lider pentru a saptea saptamana la rand 6175 puncte).

Adversare tari pentru Simona Halep la primul turneu din 2018. Se poate intalni cu doua dintre jucatoarele care i-au oferit clipe de cosmar in acest an

Simona Halep va incepe noul sezon in China, la turneul de la Shenzhen, unde va debuta in primele zile ale anului 2018.

Simona Halep, despre sezonul 2017: Cel mai frumos, dar si cel mai greu an

Insotita de parintii ei, Simona Halep a venit la Ateneul Roman pentru a participa la Gala Asociatiei Presei Sportive din Romania.

Simona Halep, numarul 1 mondial, face bilantul anului 2017: A fost de departe cel mai bun an, dar...

Jucatoarea Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, miercuri, ca 2017 a fost cel mai bun an al sau. A fost cel mai bun an de departe, dar si cel mai greu, cu momente emotionale dificile. Au fost insa.

WTA Shenzhen: Jelena Ostapenko si Maria Sharapova s-au inscris la turneul unde va evolua si Simona Halep

Simona Halep va incepe noul sezon din circuitul WTA la Shenzhen, competitie care va debuta la inceputul lui ianuarie. La intrecerea de categorie International s-au mai inscris, printre altele, si Jelena Ostapenko 7 WTA) si Maria Sharapova 61 WTA).

FOTO Sponsorii au grija de Simona Halep! Ce cadou a primit cea mai buna jucatoare a lumii de la una dintre firmele care si-a asociat imaginea cu a ei

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a lumii, conform clasamentului WTA, drept pentru care atrage si contracte de sponsorizare.

Simona Halep pastreaza un tablou cu Ion Tiriac in propria locuinta (FOTO)

Simona Halep a publicat recent pe Instagram, chiar inainte de a pleca la Gala Asociatiei Presei Sportive, o fotografie cu ea. Tenismena s-a pozat in living, iar in spate ei, pe o etajera, se.

Simona Halep are un tablou cu Tiriac in casa

Inainte de a pleca la Gala Asociatiei Presei Sportive, Simona Halep a publicat pe Instagram o poza cu ea si, fara sa vrea, a aratat o parte din vitrina ei cu trofee. Astfel, sportiva a dezvaluit ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )