Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simona Halep pentru a treia oara in semifinale la Roma

Online Sport Online Sport,
Simona Halep pentru a treia oara in semifinale la Roma

Dupa 2013 si 2015, Simona Halep va evolua din nou in penultimul act al turneului WTA de la Roma, dupa ce vineri a invins-o pe Anett Kontaveit in sferturile de finala. continuă pe Online Sport

Simona Halep pentru a treia oara in semifinale la Roma (rezumat VIDEO)

Dupa 2013 si 2015, Simona Halep va evolua din nou in penultimul act al turneului WTA de la Roma, dupa ce vineri a invins-o pe Anett Kontaveit in sferturile de finala.

Simona Halep, calificata in sferturi la Roma VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a dispus de.

Halep ajunge in sferturi la Roma dupa un 6-0 in decisiv cu Pavlyuchenkova

Simona Halep si-a facut singura viata grea in meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova din Rusia, pe care insa a invins-o in cele din urma in trei seturi, cu un 6-0 in decisiv pentru un loc in sferturile de finala.

LIVE Simona Halep contra Kiki Bertens in semifinale la Roma (sambata, 13:00)

Simona Halep evolueaza, sambata de la ora 13:00, pentru a treia oara in cariera in semifinalele turneului WTA de la Roma.

LIVE Simona Halep contra Kiki Bertens in semifinale la Roma

Simona Halep evolueaza, sambata de la ora 13:00, pentru a treia oara in cariera in semifinalele turneului WTA de la Roma.

Asa am trait Simona Halep contra Kiki Bertens in semifinale la Roma

Simona Halep a evoluat, sambata de la ora 13:00, pentru a treia oara in cariera in semifinalele turneului WTA de la Roma.

Simona Halep poate urca pe locul trei mondial dupa Roma

Calificata pentru a treia oara in cariera in semifinalele turneului de la Roma, Simona Halep are sansa revenirii in primele trei jucatoare ale lumii dupa competitia gazduita de Foro Italico.

Kiki Bertens, adversara Simonei Halep in semifinalele de la Roma

Olandeza Kiki Bertens o va intalni pe Simona Halep, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Roma, unde Halep este prezenta pentru a treia oara in cariera.

Veste extraordinara din tenis. Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roma

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova. Halep s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-0. Simona nu a avut deloc emotii.

Simona Halep explica forma buna pe care o traverseaza, dupa ce s-a reintalnit cu Darren Cahill. Pur si simplu, simt asta!

Simona Halep a ajuns la opt victorii consecutive pe zgura, castigand turneul de la Madrid si fiind calificata in sferturi la Roma.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )