Libnet.ro
UNICEF

13:15

Simona Halep poate urca pe locul trei mondial dupa Roma

Online Sport Online Sport,
Simona Halep poate urca pe locul trei mondial dupa Roma

Calificata pentru a treia oara in cariera in semifinalele turneului de la Roma, Simona Halep are sansa revenirii in primele trei jucatoare ale lumii dupa competitia gazduita de Foro Italico. continuă pe Online Sport

S-a stabilit ora la care joaca vineri Simona Halep cuAnett Kontaveit

Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua, vineri, cu estona Anett Kontaveit, venita din calificari si locul 68 mondial, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

Simona Halep pentru a treia oara in semifinale la Roma

Dupa 2013 si 2015, Simona Halep va evolua din nou in penultimul act al turneului WTA de la Roma, dupa ce vineri a invins-o pe Anett Kontaveit in sferturile de finala.

LIVE Simona Halep cu Anastasia Pavlyuchenkova in turul 3 la Roma (joi, dupa 13:30)

Simona Halep, cap de serie numarul 6 in turneul de la Roma, o intalneste joi in turul 3 pe rusoaia Anastasia Pavlyuchenkova.

Simona Halep explica forma buna pe care o traverseaza, dupa ce s-a reintalnit cu Darren Cahill. Pur si simplu, simt asta!

Simona Halep a ajuns la opt victorii consecutive pe zgura, castigand turneul de la Madrid si fiind calificata in sferturi la Roma.

Simona Halep a dezvaluit de ce Darren Cahill este special in viata ei

Simona Halep pare sa-si regasit echilibrul dupa ce a castigat turneul de la Madrid, unde l-a reintalnit si pe Darren Cahill.

WTA Roma: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-1, 4-6, 6-0/ Halep, in sferturi la Foro Italico

Fara setul al doilea unul in care a gresit mult, a fost nervoasa peste masura si i-a permis adversarei sa isi puna in valoare forta fizica), Simona Halep ar fi stat putin pe teren in meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova Rusia - locul 17 WTA), intr-o disputa din turul trei al turneului Premier 5 de la Roma. Simona a fost la un nivel inalt in primul si al treilea set 6-1, 6-0), insa oscilanta in al doilea pierdut cu 6-4). In sferturi, Halep va da peste Anett Kontaveit locul 68 WTA, venita din calificari) - jucatoare care le-a eliminat pana acum, printre altele, pe Angelique Kerber si Mirjana Lucic-Baroni. Se actualizeaza.

VIDEO. Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma

Tenismena Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a invins-o pe estoniana Anett Kontaveit cu 6-2, 6-4, potrivit Agerpres.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Roma

Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a dispus de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova cu.

VIDEO. Tenismena Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala, la Roma

Tenismena Simona Halep, numarul patru mondial in clasamentul WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a dispus de rusoaica Anastasia Pavliucenkova cu 6-1, 4-6, 6-0, potrivit Agerpres.

Simona Halep, calificata in sferturi la Roma VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 745 dolari, dupa ce a dispus de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )