Libnet.ro
UNICEF

13:45

Simona Halep pierde finala de la Cincinnati in fata lui Williams. Romanca e de luni numarul 2 mondial

Antena3 Antena3,
Simona Halep pierde finala de la Cincinnati in fata lui Williams. Romanca e de luni numarul 2 mondial

Simona Halep-Serena Williams 3-6, 6-7. S-a terminat. Halep pierde finala, dar de luni este numarul doi mondial din nou. Tie-break. Americanca continua sa serveasca fenomenal. Meciul se muta si in tribune. continuă pe Antena3

Simona Halep pierde finala de la Cincinnati in fata lui Williams. Romanca e de luni, numarul 2 mondial

Simona Halep-Serena Williams 3-6, 6-7. S-a terminat. Halep pierde finala, dar de luni este numarul doi mondial din nou. Tie-break. Americanca continua sa serveasca fenomenal. Meciul se muta si in tribune.

WTA Cincinnati: Simona Halep s-a calificat in finala si o va intalni pe Serena Williams

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe sportiva sarba Jelena Jankovic 25 WTA), calificandu-se in finala turneului de la Cincinnati, faza in care va evolua impotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA. In urma acestui rezultat, Halep va urca, incepand de luni, pe locul 2 WTA.

Simona Halep, despre finala cu Serena Williams: Am incredere ca pot sa joc un meci bun. O sa incerc sa muncesc cat pot ca sa ajung numarul unu

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in finala de la Cincinnati din SUA, unde o va intalni pe americanca Serena Williams, locul 1 WTA. Ca urmare a calificarii in semifinalele.

Pe cine va intalni Simona Halep in optimile de finala, de la Cincinnati

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, va evolua impotriva sportivei Andrea Petkovici Germania), favorita 15 si pozitia 17 in ierarhia mondiala, in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati SUA).

Simona Halep in finala de la Cincinnati. Revine oficial pe locul 2 mondial

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA Premier 5 de la Cincinnati in urma unui succes categoric obtinut in fata Jelenei Jankovic. Cu acest succes, Halep si-a asigurat revenirea pe locul 2 mondial indiferent de rezultatul finalei de duminica impotriva Serenei Williams.

LIVE Simona Halep - Serena Williams in finala de la Cincinnati

Simona Halep disputa finala turneului de la Cincinnati, duminica seara de la ora 22:00, contra liderei mondiale Serena Williams.

LIVE Simona Halep - Serena Williams in finala de la Cincinnati (22:00)

Simona Halep disputa finala turneului de la Cincinnati, duminica seara de la ora 22:00, contra liderei mondiale Serena Williams.

Simona Halep are o veste proasta pentru fanii ei. Ce vrea sa faca dupa finala de la Cincinnati contra Serenei Williams

Simona Halep s-a calificat en-fanfare in finala turneului de la Cincinnati, dupa ce a zdrobit-o in semifinale pe sarboaica Jelena Jankovici.

Lucian Bute va fi in coltul Simonei Halep, in finala de la Cincinnati

Pugilistul Lucian Bute si-a transmis, duminica, pe pagina sa de Facebook, ca o sustine pe jucatoarea de tenis Simona Halep, in finala turneului de la Cincinnati, in care romanca o va intalni pe Serena Williams.

Serena Williams - Simona Halep 5-1, bilantul meciurilor directe. Romanca a fost aproape de o surpriza in aprilie

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 WTA, in finala turneului de la Cincinnati, din Statele Unite ale Americii.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )