Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a pierdut finala de la Madrid Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep a pierdut finala de la Madrid Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, numarul 7 in lume, cu 6-4, 6-4, sambata, in finala turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale i. continuă pe Antena3

Simona Halep a pierdut finala de la Madrid, a ratat trofeul si revenirea pe primul loc in clasamentul WTA

Dupa un parcurs exceptional pana in finala competitiei, SImona a fost invinsa astazi de Kiki Bertens, olandeza fiind astazi jucatoarea mai buna.

Simona Halep pierde finala de la Madrid, 4-6, 4-6, rateaza trofeul si revenirea pe primul loc in clasamentul WTA

Dupa un parcurs exceptional pana in finala competitiei, Simona a fost invinsa de Kiki Bertens, olandeza fiind astazi jucatoarea mai buna.

Simona Halep pierde finala de la Madrid si rateaza sansa de a reveni pe locul 1 mondial. Bertens a fost prea buna

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, numarul 7 in lume, cu 6-4, 6-4, sambata, in finala turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale i.

Simona Halep s-a calificat a patra oara in finala Madrid Open

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat a patra oara in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a intrecut-o, in penultimul act, cu scorul de 6-2, 6-7 2), 6-0, pe elvetianca Belinda Bencic, locul 18 WTA.

Simona Halep pierde finala de la Madrid si sansa locului intai mondial

Dupa o saptamana aproape de perfectiune, jocul Simonei Halep a deraiat tocmai in finala cu Kiki Bertens din Olanda, numarul 7 mondial.

Kiki Bertens, adversara pentru Simona Halep in finala de la Madrid

Olandeza Kiki Bertens s-a calificat, vineri seara, in finala turneului de la Madrid dupa o victorie obtinuta in doua seturi asupra americancei Sloane Stephens.

Simona Halep, DE NEOPRIT! Romanca si-a DESFIINTAT adversara cu un dublu 6-0 si s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid

Simona Halep defileaza la turneul WTA de la Madrid. Sportiva romanca 27 de ani, 3 WTA) a invins-o clar, miercuri, pe slovaca Viktoria Kuzmova 20 de ani, 46 WTA), in optimile de finala, in doua.

Simona Halep Kiki Bertens. Romanca a pierdut finala de la Madrid

Simona Halep Kiki Bertens 4-6, 4-6. Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid si a ratat, totodata, sansa de a reveni pe primul loc WTA. Halep a fost invinsa in doua seturi de Kiki Bertens, cea care a reusit sa castige turneul patronat de Ion Tiriac fara sa piarda vreun set. Stire [] .

Simona Halep, in finala turneului de la Madrid, dupa un meci extrem de spectaculos cu elvetianca Belinda Bencic. Romanca are sansa de a redeveni lider mondial

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat, vineri, in finala turneului de la Madrid, dupa ce a trecut de Belinda Bencic 18 WTA). Romanca a invins-o, in semifinale, pe elvetianca in trei seturi, cu scorul de 6-2,.

Simona Halep, in finala la Madrid (6-2, 6-7(2), 6-0) cu Belinda Bencic - Dezlantuita in decisiv, la un meci distanta de locul 1

Daca scoatem din calcul setul al doilea unul in care a avut o evolutie oscilanta, cu multe intrebari fara raspuns), Simona Halep a aratat impotriva artagoasei Belinda Bencic ca este una dintre cele mai bune jucatoare din lume pe zgura. Decisivul a fost cireasa de pe tort, Simona impunandu-se cu 6-0. Halep s-a calificat pentru a patra oara in finala de la Madrid Premier Mandatory), iar daca va ridica sambata trofeul deasupra capului va reveni pe locul 1 in lume incepand de saptamana viitoare 6-2, 6-72), 6-0, dupa o ora si 57 de minute). Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )