Libnet.ro
UNICEF

16:30

Simona Halep, DE NEOPRIT! Romanca si-a DESFIINTAT adversara cu un dublu 6-0 si s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid

B1 B1,
Simona Halep, DE NEOPRIT! Romanca si-a DESFIINTAT adversara cu un dublu 6-0 si s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid

Simona Halep defileaza la turneul WTA de la Madrid. Sportiva romanca 27 de ani, 3 WTA) a invins-o clar, miercuri, pe slovaca Viktoria Kuzmova 20 de ani, 46 WTA), in optimile de finala, in doua. continuă pe B1

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, eliminate in optimile probei de dublu

Perechea Simona Halep/Irina Begu a fost invinsa in optimile turneului de la Madrid, jucatoarele noastre fiind depasite de perechea Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova cap de serie numarul unu), scor 6-3, 6-3.

Simona Halep si Irina Begu continua la dublu

Jucatoarele Simona Halep si Irina Begu s-au calificat, luni, in turul secund al probei de dublu la turneul de la Madrid.

Problema mari pentru Simona Halep la Madrid! Romanca, nevoita sa urmeze tratament cu antibiotice

Simona Halep a trecut in turul secund al turneului de la Madrid, dar starea ei de sanatate u este deloc imbucuratoare.

Problema mare pentru Simona Halep la Madrid! Romanca, nevoita sa urmeze tratament cu antibiotice

Simona Halep a trecut in turul secund al turneului de la Madrid, dar starea ei de sanatate u este deloc imbucuratoare.

Simona Halep Ashleigh Barty, in sferturile turneului de la Madrid. Cand se joaca meciul

Simona Halep si-a aflat urmatoarea adversara din cadrul turneului de la Madrid. Numarul 3 mondial o va intalni pe Ashleigh Barty numarul 9 WTA) in sferturile de finala ale competitiei. Partida se va juca joi, la o ora care va fi anuntata ulterior de catre organizatori. Sportiva noastra s-a calificat in sferturile de finala ale [] .

Simona Halep defileaza la Madrid. Romanca e in optimi dupa ce a ciuruit-o pe Johanna Konta. Cine va fi urmatoarea adversara

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat marti in optimile de finalaale turneului de la Madrid, dupa o victorie facila impotriva britanicei Johannei Konta locul 46 WTA). Romanca a castigat in doua.

Gluma facuta de WTA, dupa ce Simona Halep si-a zdrobit adversara: A avut pofta de un covrig

Simona Halep s-a distrat in optimile de finala ale turneului de la Madrid. A invins-o cu scorul de 6-0, 6-0 pe sportiva Viktoria Kuzmova, din Slovacia, si s-a calificat in sferturile competitiei. Simona numarul 3 mondial) a jucat perfect si i-a facut pe cei de la WTA sa posteze o gluma pe contul oficial de [] .

Simona Halep isi cunoaste urmatoarea adversara de la Madrid

Calificata in turul doi dupa un meci in care a cedat doar patru game-uri, Simona Halep si-a aflat duminica seara adversara.

La dublu, Simona Halep si Irina Begu au pierdut in optimile turneului de la Madrid

Perechea Irina Begu/Simona Halep a fost eliminata, miercuri, in optimile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, fiind invinsa de favoritele principale ale competitiei,.

Eliminate la dublu. Simona Halep si Irina Begu pierd in turul doi la Madrid

Jucatoarele Simona Halep si Irina Begu au parasit, miercuri, proba de dublu a turneului de la Madrid.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )