Libnet.ro
UNICEF

16:45

Simona Halep a pierdut locul 1. Cine a fost aleasa jucatoarea lunii septembrie

Antena3 Antena3,
Simona Halep a pierdut locul 1. Cine a fost aleasa jucatoarea lunii septembrie

Sportiva franceza Caroline Garcia, care a invins-o pe Simona Halep in finala China Open, saptamana trecuta, a fost aleasa jucatoarea lunii septembrie. Simona Halep a ocupat locul doi in. continuă pe Antena3

Simona Halep vorbeste despre viitorul colaborarii cu Andrei Pavel

Invitata la o emisiune de radio, Simona Halep a vorbit despre rolul pe care il are Andrei Pavel in pregatirea ei si ce se va intampla dupa Turneul Campioanelor.

VIDEO WTA: Caroline Garcia, jucatoarea lunii septembrie; Simona Halep, locul doi

Sportiva franceza Caroline Garcia, care a invins-o pe Simona Halep in finala China Open, saptamana trecuta, a fost aleasa jucatoarea lunii septembrie, scrie News. ro. Halep a ocupat locul doi in urma votului de pe site-ul WTA.

Simona Halep spune un adevar dureros: Nu am fost ajutata

Chiar daca ne place sau nu, Simona Halep spune un adevar care poate parea dureros la prima vedere, dar ramane un adevar si merita reflectat asupra lui.

Cine este jucatoarea de top mondial care a ridicat-o pe Simona Halep de jos dupa ce a pierdut finala de la Roland Garros si cum a reusit sa ii refaca moralul

Simona Halep a recunoscut ca cel mai dificil moment al anului acesta, in care a devenit numarul 1 mondial, a fost cel in care a pierdut finala de la Roland Garros.

Veste extraordinara pentru Simona Halep. Ce a anuntat WTA

Simona Halep, locul 1 WTA, a fost nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii septembrie, alaturi de sportiva franceza Caroline Garcia, locul 9 WTA, si de daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA. Simona.

Simona Halep nominalizata la titlul de jucatoarea anului

Jucatoarea Simona Halep, noul lider mondial in tenisul feminin, a fost nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea anului 2017 in circuit.

Simona Halep, nominalizata de WTA la titlul de Jucatoarea Anului

Simona Halep, liderul mondial in tenisul feminin, a fost nominalizata de WTA la titlul de 'Jucatoarea Anului', alaturi de Garbine Muguruza Spania), Jelena Ostapenko Letonia), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina) si Venus Williams SUA), informeaza site-ul WTA.

Veste extraordinara pentru Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin. Ce a anuntat WTA

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, a fost nominalizata de asociatia profesionista de profil WTA) la titlul de Jucatoarea Anului, alaturi de Garbine Muguruza.

ANALIZA Simona Halep, simbolul Constantei si al constantei. Performanta unica a jucatoarei de pe locul 1 WTA

Turneului Campioanelor incepe saptamana viitoare la Singapore. Din 2014 si pana acum, doar o jucatoare a fost prezenta an de an la aceasta intrecere a elitelor: Simona Halep.

Cristian Tudor Popescu explica un paradox: Simona Halep de pe locul 1 a invins-o pe Simona Halep de pe locul 2

Simona Halep este noul lider mondial, din tenisul feminin, iar Cristian Tudor Popescu a analizat performanta jucatoarei din Constanta.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )