Libnet.ro
UNICEF

09:30

VIDEO WTA: Caroline Garcia, jucatoarea lunii septembrie; Simona Halep, locul doi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA: Caroline Garcia, jucatoarea lunii septembrie; Simona Halep, locul doi

Sportiva franceza Caroline Garcia, care a invins-o pe Simona Halep in finala China Open, saptamana trecuta, a fost aleasa jucatoarea lunii septembrie, scrie News. ro. Halep a ocupat locul doi in urma votului de pe site-ul WTA. continuă pe Hotnews

Simona Halep a pierdut locul 1. Cine a fost aleasa jucatoarea lunii septembrie

Sportiva franceza Caroline Garcia, care a invins-o pe Simona Halep in finala China Open, saptamana trecuta, a fost aleasa jucatoarea lunii septembrie. Simona Halep a ocupat locul doi in.

Veste extraordinara pentru Simona Halep. Ce a anuntat WTA

Simona Halep, locul 1 WTA, a fost nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii septembrie, alaturi de sportiva franceza Caroline Garcia, locul 9 WTA, si de daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA. Simona.

Caroline Garcia, ultima jucatoare calificata Turneul Campioanelor

Jucatoarea franceza de tenis Caroline Garcia a obtinut ultimul bilet pentru Turneul Campioanelor de la Singapore, marea finala a circuitului profesionist feminin, care va avea loc in perioada 22-29 octombrie, a anuntat joi WTA, citata de Agerpres.

Caroline Garcia, ultima jucatoare calificata la Turneul Campioanelor

Caroline Garcia a obtinut ultimul bilet pentru Turneul Campioanelor de la Singapore, marea finala a circuitului profesionist feminin, care va avea loc in perioada 22-29 octombrie, a anuntat joi WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )