Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep e pregatita pentru FED Cup. Jucatoarea noastra si-a prezentat tinuta oficiala pe care o va purta la Cluj

Adevărul Adevărul,
Simona Halep e pregatita pentru FED Cup. Jucatoarea noastra si-a prezentat tinuta oficiala pe care o va purta la Cluj

Simoan Halep, cea mai bine cotata jucatoare de tenis din Romania, se pregateste in tara, urmand sa joace in meciul de Fed Cup, de pe 16-17 aprilie, contra Germaniei. continuă pe Adevărul

Fed Cup: Simona Halep a prezentat echipamentul pentru meciul cu Germania (foto)

Intre doua sesiuni de antrenament jucatoarea Simona Halep si-a facut timp pentru a filma si clipul de prezentare al meciului Romania-Germania din barajul Fed Cup, infruntare care va avea loc saptamana viitoare 16-17 aprilie) la Cluj-Napoca. Simona Halep a prezentat cu aceasta ocazie si echipamentul pe care il va folosi contra nemtoaicelor.

Halep, Niculescu, Begu si Dulgheru, in echipa de FED Cup a Romaniei pentru meciul cu Germania

Jucatoarele Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu si Alexandra Dulgheru sunt jucatoarele desemnate de capitanul nejucator, Alina Tecsor, sa joace in meciul cu Germania din play-off-ul Grupei Mondiale a FED Cup.

Halep, Niculescu, Begu si Dulgheru formeaza echipa de Fed Cup a Romaniei in meciul cu Germania

Simona Halep locul 6 WTA), Monica Niculescu 32 WTA), Irina Begu 34 WTA) si Alexandra Dulgheru 97 WTA) sunt cele patru reprezentante ale Romaniei in meciul Fed Cup de baraj pentru mentinerea in.

E oficial! Halep si Kerber vin la Cluj in meciul de FED Cup Romania - Germania

E oficial! Cele mai bune jucatoare de tenis ale Romaniei si Germaniei, in frunte cu Simona Halep nr 6 mondial WTA), respectiv Angelique Kerber nr 2 WTA), vin la meciul de FED Cup dintre cele doua tari, programat pe 16-17 aprilie la Sala Polivalenta din Cluj.

Tenis: antrenorul de Fed Cup a nominalizat cele patru jucatoare care vor infrunta Germania la Cluj

Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu si Alexandra Dulgherusunt jucatoarele nominalizate de Alina Tecsor, capitanul nejucator al echipei Romaniei, pentru meciul de la Cluj, cu Germania, din play-off-ul Grupei Mondiale a FED Cup.

Simona Halep vine azi la un mall din Bucuresti pentru a se intalni cu fanii

Simona Halep se afla de cateva zile la Bucuresti, unde se pregateste pentru meciul de Fed Cup dintre Romania si Germania.

Simona Halep a luat o pauza de tenis si a iesit sa se relaxeze. Jucatoarea noastra, in tinuta casual la o plimbare prin parc

Simona Halep s-a intors din America, unde a participat la turneele de la Indian Wells si Miami, fiind eliminata in ambele competitii in sferturi.

Fed Cup: Echipa Romaniei pentru meciul cu Germania

Alina Tecsor, capitanul nejucator al echipei Romaniei, a anuntat numele sportivelor pe care va conta la meciul de Fed Cup cu Germania. Disputa va avea loc pe 16 si 17 aprilie 2016, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Aroganta Bouchard, revedere cu Dulgheru la un an dupa meciul de Fed Cup: cum s-a incheiat duelul

In aprilie 2015, canadianca de 22 de ani indigna lumea tenisului, refuzand sa dea mana cu adversara ei din Romania la fotografia dinaintea confruntarii din Fed Cup. Acum, episodul nu s-a mai repetat, in turul I, la Charleston.

Simona Halep nu sta deloc grozav in cursa pentru Turneul Campioanelor. Performera anului 2016 domina topul

Simona Halep ocupa locul 22 in Road to Singapore, clasamentul care contabilizeaza doar rezultatele inregistrate de la inceputul anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )