Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, prima cstigatoare a trofeului Chris Evert pentru jucatoarele de pe primul loc mondial

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, prima cstigatoare a trofeului Chris Evert pentru jucatoarele de pe primul loc mondial

Simona Halep a devenit prima castigatoare a trofeului Chris Evert, dedicat jucatoarelor de pe primul loc mondial, informeaza WTA. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep, prima cstigatoare a trofeului Chris Evert pentru jucatoarele de pe primul loc mondial

Simona Halep a devenit prima castigatoare a trofeului Chris Evert, dedicat jucatoarelor de pe primul loc mondial, informeaza WTA. Chris Evert a fost primul lider mondial din istoria WTA, pozitie pe care a stat 260 de saptamani consecutive.

FOTO Halep a intrat in istorie: Simona, prima castigatoare a Trofeului Chris Evert! Reactia liderului mondial

Simona Halep a ratat prezenta la Turneul Campioanelor din motive medicale, insa de atunci primeste vesti bune si trofee pe banda.

Motivul pentru care Simona Halep nu poate conduce n Romnia super-bolidul primit de la organizatorii Turneului Campioanelor

Simona Halep a primit cadou un super-bolid din partea organizatorilor Turneului Campioanelor 2018. Porsche 718 Boxster GTS este masina cu care a fost recompensata sportiva noastra dupa ce a terminat cursa pentru Singapore pe primul loc. Totusi, cea mai buna jucatoare a lumii nu va putea conduce bolidul pe strazile Romaniei.

Darren Cahill, declaratii emotionante despre Simona Halep:Am inceput sa simt si eu presiunea din acel moment, va dati seama ce simtea ea

Triumful istoric pe care Simona Halep l-a obtinut la Roland Garros 2018 a insemnat enorm pentru Romania si sportul ei. Dupa finalele pierdute la Roland Garros 2017 si Australian Open 2018, Simona a jucat cu o.

Simona Halep si Darren Cahill nu au semnat un contract, acordul lor este unul verbal. Tot ce a intrebat-o el este OK, cat o sa-mi oferi?

Daren Cahill, antrenorul Simonei Halep a declarat, intr-un podcast pentru revista Raquet, ca intre el si numarul 1 WTA nu exista niciun contract scris, ci doar un acord verbal, potrivit gsp. ro. Acesta a.

Tripla campioana de Mare Slem, despre Simona Halep: Nu-mi pot opri lacrimile

Simona Halep este laudata de doua dintre cele mai mari jucatoare ale tuturor timpurilor, Lindsay Davenport si Kim Clijsters. Acestea au analizat circuitul WTA din acest an, iar concluzia a fost ca o simpatizeaza.

Simona Halep, oficial in vacanta. Unde a fost surprinsa lidera WTA (FOTO)

Simona Halep pare sa fi intrat oficial in vacanta, odata cu revenirea in tara de la Singapore, acolo unde nu a putut sa evalueze din cauza accidentarii la spate. Jucatoarea noastra a anuntat ca isi.

Anunt important facut de Simona Halep in privinta colaborarii cu Darren Cahill. Ce se va intampla in 2019

Simona Halep nu joaca la Turneul Campioanelor, de la Singapore, absentand de la ultima cea mai importanta competitie a anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )