Libnet.ro
UNICEF

23:30

SIMONA HALEP: Va fi prima data cand fac Craciunul departe...

B1 B1,
SIMONA HALEP: Va fi prima data cand fac Craciunul departe...

Simona Halep este in toiul pregatirii noului sezon. Aceasta a plecat duminica18 decembrie) in Australia pentru a se antrena, aceasta fiind nevoita sa petreaca si sarbatorile de iarna acolo. Este. continuă pe B1

Prima data cand v-a pacalit, sa fie rusinea lui, a doua oara cand va pacaleste este rusinea voastra! Victor PONTA, AVERTISMENT pentru romani

Victor Ponta a lansat un atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis pe Facebook, si, de asemenea, i-a avertizat si pe romani. Chiar ati crezut vreodata ca integritatea Domnului Iohannis.

Simona Halep: O sa inceapa un an competitional nou si sper sa fac lucruri mai bune decat am facut in acest an

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat ca spera ca in noul sezon sa faca lucruri mai bune decat in 2016, ea mentionand ca este gata de munca si ca isi doreste un titlu de Grand Slam .

Depinde foarte mult de mentalul ei. Simona HALEP, aspru CRITICATA de specialistii AMERICANI

Tenismena Simona Halep a fost aspru criticata de specialistii americani. Halep se pregateste de sezonul 2017, in care va debuta in cadrul turneului de la Shenzen. Simona Halep, precum si.

Simona Halep dezvaluie unde nu ar vrea sa dea ochii cu rusoaica Maria Sarapova

Simona Halep are un bilant dezastruos in fata Mariei Sarapova, nereusind sa o invinga niciodata pe jucatoarea din Rusia.

Simona Halep, inainte de plecarea in Australia: Mi-as dori sa castig un Grand Slam, sper sa se indeplineasca si acest vis

Simona Halep locul 4 WTA) a plecat duminica spre Australia, acolo unde va pregati noul sezon. Jucatoarea nascuta la Constanta a declarat ca spera ca anul viitor sa reuseasca lucruri mai bune decat in 2016, precizand ca este gata de munca si ca isi doreste un titlu de Grand Slam.

Americanii sunt dezamagiti de Simona Halep si spun lucrurilor pe nume in privinta ei. Ce ii prevad pentru 2017

Specilistii americani nu sunt deloc impresionati de faptul ca Simona Halep se mentine pentru al treilea an consecutiv in Top 5 WTA si reclama un fapt evident din cariera jucatoarei noastre.

Anul 2017 ramane o necunoscuta pentru Simona Halep. Specialistii sustin ca jucatoarea romana are, in fiecare an, rezultate sub asteptari

Desi jucatoarea romana de tenis Simona Halep este, in fiecare an, favorita la cucerirea unui turneu de Grand Slam, ea incheie intotdeauna sub asteptari, spun specialistii americani de la site-ul tennisworldusa. org. Acestia nu sunt increzatori ca romanca va reusi sa impresioneze in 2017.

Wim Fissette, antrenorul care a dus-o pe Simona Halep in finala Roland Garros, va pregati o alta jucatoare de top

Belgianul Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a inceput colaborarea cu una dintre cele mai promitatoare jucatoare din circuit.

Tenorul Roberto Alagna, PENTRU PRIMA DATA pe scena unei Opere in Romania, la Gala Premiilor Operelor Nationale de la ONB

Unul dintre cei mai marii tenori ai prezentului care apare pe cele mai mari scene de opera ale lumii va fi prezent pe scena Operei Nationale Bucuresti in data de 18 decembrie 2016, ora 21. 00, la Gala Premiilor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )