Libnet.ro
UNICEF

10:15

Simona Halep, prima jucatoare care a ajuns la Singapore - Darren Cahill: Suntem pregatiti

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, prima jucatoare care a ajuns la Singapore - Darren Cahill: Suntem pregatiti

Simona Halep a ajuns la Singapore, oras unde va avea loc Turneul Campioanelor. Numarul doi WTA, Halep este prima jucatoare, din cele calificate, care a ajuns deja la locul actiunii. Alaturi de Simona se afla si Darren Cahill, antrenor cu care jucatoarea noastra a mai colaborat pe durata lui 2015. Pregatiti si in asteptarea competitiei, a spus Cahill pe contul personal de Twitter. continuă pe Hotnews

Simona Halep se pregateste cu Darren Cahill la Singapore

Darren Cahill a publicat marti o imagine pe retelele sociale in care confirma ca o pregateste pe Simona Halep pentru Turneul Campioanelor de la Singapore.

Mesaj trimis de Simona Halep din Singapore

Simona Halep a ajuns in Singapore pentru a participa al doilea an consecutiv la Turneul Campioanelor, competitia care le reuneste la start pe cele mai valoroase opt jucatoare dupa rezultatele obtinute in acest sezon.

TOP 20 Jucatoare la Turneul Campioanelor in cei 45 de ANI. Simona Halep, rivala unor nume grele!

Turneul Campioanelor, care se va disputa pentru al doilea an consecutiv la Singapore, incepand cu 25 octombrie, a adunat nume mari ale tenisului mondial in cei 45 de ani de istorie. Simona Halep incearca sa-si imbunatateasca performanta, anul acesta si sa calce pe urmele unor unor giganti ai tenisului.

WTA: Simona Halep, in continuare pe locul doi - Opt jucatoare lupta pentru ultimele trei locuri disponibile de la Turneul Campioanelor

Simona Halep se afla si in aceasta saptamana pe locul doi in ierarhia WTA, cu 6580 de puncte acumulate. In TOP 200, Romania are sapte jucatoare. Pana in acest moment, cinci sportive au obtinut calificarea la Turneul Campioanelor, iar pentru ultimele trei locuri disponibile lupta opt jucatoare. Ierarhia WTA este dominata de Serena Williams 11. 285 puncte).

Simona Halep a dezvaluit cine a fost idolul ei: Cand il vedeam, eram foarte emotionata

Simona Halep se pregateste in aceste zile pentru Turneul Campioanelor. Este favorita numarul unu a competitiei din Singapore.

Ioan Stan, primul antrenor al Simonei Halep: Este o jucatoare urmarita de noroc, prinde culoare bune, i se accidenteaza adversarele

Simona Halep se afla la doar o saptamana distanta de startul Turneului Campioanelor, competitie unde va fi cap de serie numarul unu. Ioan Stan, primul antrenor al jucatoarei, a vorbit despre norocul pe care il are sportiva din Constanta. Este o jucatoare urmarita de noroc, prinde culoare bune, i se accidenteaza adversarele, a spus Stan.

O noua posibila adversara pentru Simona Halep. Radwanska s-a impus la Tianjin si s-a calificat la Turneul Campioanelor

Agnieszka Radwanska, locul 6 mondial, a castigat, azi, turneul de la Tianjin, al 16-lea sau titlu WTA, si a devenit a cincea jucatoare calificata la Turneul Campioanelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )