Libnet.ro
UNICEF

18:15

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep a fost numai un zambet dupa victoria obtinuta in fata estoniencei Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open, cu revenire de la 0-1 la seturi. continuă pe Online Sport

Adina Florea, prima reactie dupa ce DNA a cerut arestarea lui Onea si Negulescu

Adina Florea a avut o prima reactie dupa ce DNA a cerutarestarea lui Mircea Negulescu si Lucian Onea, cei doi procurori de la unitatea de elita DNA Ploiesti. intrebata daca urmeaza sa fie chemati.

Adina Florea, prima reactie dupa ce s-a cerut arestarea lui Onea si Negulescu

Adina Florea a avut o prima reactie dupa ce DNA a cerutarestarea lui Mircea Negulescu si Lucian Onea, cei doi procurori de la unitatea de elita DNA Ploiesti. intrebata daca urmeaza sa fie chemati.

TVR, prima reactie dupa ce Mihai Traistariu si Dan Bittman s-au retras din concursul Eurovision

Dupa ce Mihai Traistariu si Dan Bittman au anuntat ca se retrag din concursul Eurovision, TVR a a avut o prima reactie. ESC este un concurs in care cei talentati si puternici castiga, dar,.

Australian Open (f): Halep, Osaka si Svitolina, n turul doi; Kasatkina si Buzarnescu au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Ziua a doua de la Australian Open a adus prima eliminare a unei jucatoare din Top 10 WTA, rusoaica Daria Kasatkina 10 WTA) parasind turneul de la Melbourne inca din primul tur. Mihaela Buzarnescu cap de serie 25) si Dominika Cibulkova 26) au fost alte doua favorite care au spus la revedere competitiei australiene. in turul al doilea au ajuns, printre altele, Simona Halep principala favorita), Naomi Osaka 4) si Elina Svitolina 6). Intra in material pentru a vedea rezultatele consemnate marti pe tabloul feminin de simplu de la AO.

INTERVIU Simona Halep: Darren Cahill mi-a recomandat un alt antrenor si o sa tin cont de sfatul lui!

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Australian Open, dupa un meci complicat cu estonianca Kaia Kanepi.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Kaia Kanepi 6-7(2), 6-4, 6-2/ S-a trezit la timp - Halep, n turul doi la Melbourne

Condusa cu 1-0 la seturi si cu break in al doilea, Simona nu a aratat precum un lider mondial, Halep repetand erorile din infrangerea de la US Open defensiva, fara sa-si asume riscuri, ezitanta). Din acest punct al partidei, Simona a facut un pas in fata, castigand teren cu fiecare schimb in fata puternicei Kaia Kanepi. Scoasa la tabla de jucatoarea din Estonia pentru a doua oara in decurs de cateva luni, Halep a trecut in cele din urma testul 6-73), 6-4, 6-2), calificarea in turul doi de la Australian Open readucand zambetul pe fata locului 1 WTA disputa a durat doua ore si 11 minute). Urmeaza duelul cu Sofia Kenin SUA - 37 WTA).

Simona Halep, dupa victoria cu Kaia Kanepi: Pot spune ca sunt pe jumatate australianca, dupa patru ani cu Darren. Merg cu ncredere n turul doi

Simona Halep a facut la timp schimbarile necesare, liderul mondial castigand meciul cu Kaia Kanepi de la Australian Open dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi. Fericita dupa acest succes, Simona a declarat, printre altele, urmatoarele: Pot spune ca sunt pe jumatate australianca, dupa patru ani cu Darren. Merg cu incredere in turul doi.

Bine ai revenit, Simona! Halep, victorie mare la Australian Open. Romanca stie cu cine va juca in turul urmator

Simona Halep a obtinut prima victorie in circuitul feminin dupa 149 de zile, trecand in trei seturi de Kaia Kanepi 71 WTA), in fata careia pierduse in turul I de la US Open 2018.

Simona Halep, reactie dupa debutul cu victorie la Australian Open. Fiecare meci e greu(...) imi place Australia, sunt pe jumatate australianca

Simona Halep s-a impus greu in fata sportivei Kaya Kanepi, 6-7 2), 6-4, 6-2, iar la final a comentat meciul care i-a adus mai multe probleme decat se astepta. De asemenea, romanca i-a cucerit pe australieni, dupa.

Simona Halep, calificare muncita in turul II la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, nu fara dificultate, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, luni, la Melbourne, dupa ce a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )