Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bine ai revenit, Simona! Halep, victorie mare la Australian Open. Romanca stie cu cine va juca in turul urmator

Adevărul Adevărul,
Bine ai revenit, Simona! Halep, victorie mare la Australian Open. Romanca stie cu cine va juca in turul urmator

Simona Halep a obtinut prima victorie in circuitul feminin dupa 149 de zile, trecand in trei seturi de Kaia Kanepi 71 WTA), in fata careia pierduse in turul I de la US Open 2018. continuă pe Adevărul

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI AUSTRALIAN OPEN. Debut dificil pentru Simona Halep la primul turneu de Mare Slem al anului

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) debuteaza marti dimineata in turneul de la Australian Open. Liderul mondial o infrunta pe estona Kaia Kanepi 33 de ani, 71.

Simona Halep inainte de Australian Open: Sunt in urma cu totul, cu pregatirea si meciurile

Cu doar doua zile inaintea debutului la Australian Open, unde are de aparat punctele obtinute in 2018 pana in finala, Simona Halep recunoaste ca trebuie sa munceasca mai mult pentru a recupera perioada lunga de inactivitate.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Australian Open

Simona Halep a muncit serios pentru a o invinge pe Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, succesul venind dupa o batalie de doua ore si 11 minute 6-72), 6-4, 6-2). in setul al doilea, pe propriul serviciu, la scorul de 3-3 si 15-30, Simona a reusit o lovitura superba pentru care a fost aplaudata la scena deschisa pe Margaret Court Arena.

Simona Halep, in turul II de la Australian Open, dupa ce a trecut in trei seturi de cosmarul Kaia Kanepi

Simona Halep s-a calificat, marti, in turul al II-lea de la Australian Open, dupa ce a trecut de estona Kaia Kanepi, care o eliminase anul trecut, in primul tur, de la US Open. Lidera WTA 27 de ani) a invins-o.

Simona Halep, reactie dupa debutul cu victorie la Australian Open. Fiecare meci e greu(...) imi place Australia, sunt pe jumatate australianca

Simona Halep s-a impus greu in fata sportivei Kaya Kanepi, 6-7 2), 6-4, 6-2, iar la final a comentat meciul care i-a adus mai multe probleme decat se astepta. De asemenea, romanca i-a cucerit pe australieni, dupa.

FOTO Halep, un car de nervi la Australian Open: Misca-te o data, cap sec!. Simona, reactii extreme in meciul cu Kanepi

Simona Halep 1 WTA) devenise ceva mai cumpatata sub comanda lui Darren Cahill, insa acum, ramasa fara antrenor, pare ca se lasa, din nou, coplesita de emotii.

FOTO Halep, un car de nervi la Australian Open: Misca-te odata, cap sec!. Simona, reactii extreme in meciul cu Kanepi

Simona Halep 1 WTA) devenise ceva mai cumpatata sub comanda lui Darren Cahill, insa acum, ramasa fara antrenor, pare ca se lasa, din nou, coplesita de emotii.

Simona Halep, inainte de debutul la Australian Open: Mi-am asumat un risc stand acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul in pamant si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open. Este o mare diferenta fata de anul trecut, pot.

Simona Halep, nainte de Australian Open: Mi-am asumat un risc stnd acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul n pamnt si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open, desi si-a asumat un risc cand a ales sa stea mai mult acasa si sa se odihneasca.

Copil mare: Marius, victorie zdrobitoare la Australian Open! Romanul si-a egalat cel mai bun rezultat la Melbourne

Dupa un inceput ezitant de an, cu o victorie si o infrangere, Marius Copil 60 ATP) si-a regasit forma acolo unde conteaza cel mai mult, intr-un turneu de Grand Slam.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )