Libnet.ro
UNICEF

07:15

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul trei de la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul trei de la Roland Garros

Simona Halep a reusit calificarea in turul trei de la Roland Garros dupa victoria in fata nemtoaicei Tatjana Maria, locul 102 WTA si o va intalni pe Daria Kasatkina, locul 28 WTA. Imediat. continuă pe Antena3

Sportiva Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului Roland Garros

Tenismena romanca Simona Halep, favorita nr. 3, s-a calificat joi in turul trei la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in doua seturi, 6-4, 6-3, intr-o ora si 22 de minute pe germanca Tatjana Maria.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Roland Garros, dupa ce a trecut de Tatjana Maria numarul 102 mondial) cu scorul 6-4, 6-3, informeaza Agerpres. in primul set au reusit, impreuna, nu.

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep, favorita nr. 3, s-a calificat joi in turul trei la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in doua seturi, 6-4,.

LIVE Roland Garros: Simona Halep cu Tatjana Maria in turul doi (dupa 16:30)

Simona Halep revine pe teren la Roland Garros, joi dupa ora 16:30, contra nemtoaicei Tatjana Maria.

LIVE Roland Garros: Simona Halep cu Tatjana Maria in turul doi

Simona Halep revine pe teren la Roland Garros, joi dupa ora 18:30, contra nemtoaicei Tatjana Maria.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus, marti, de Jana Cepelova Slovacia), cu 6-2, 6-3.

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus, marti, de Jana.

Cristian Ghinea, prima reactie dupa demisia lui Nicusor Dan din fruntea USR

Demisia lui Nicusor Dan din fruntea partidului nu este vazuta drept un capat de lume de catre deputatul Cristian Ghinea, care a scris, joi, pe Facebook, ca USR merge mai departe si ca trebuie sa fie un partid pr.

Nicusor Dan, prima reactie dupa ce a fost criticat de Cristian Ghinea: Ar fi o mare eroare ca USR sa se pozitioneze pe tema redefinirii familiei crestine

Liderul USR Nicusor Dan comenteaza, intr-o postare pe Facebook, presiunea interna ca USR sa se pozitioneze pe tema familie crestine, apreciind ca aceasta ar fi o mare eroare, care va.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa declaratiile Angelei Merkel privind soarta Uniunii Europene

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, ca relatia transatlantica din interiorul NATO nu este periclitata, in pofida declaratiei Angelei Merkel care a afirmat ca Europa trebuie sa isi ia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )