Libnet.ro
UNICEF

22:30

Simona Halep, primele declaratii dupa intoarcerea in tara: Multumesc foarte mult ca ati venit. Este o primire deosebita, calduroasa (VIDEO)

B1 B1,
Simona Halep, primele declaratii dupa intoarcerea in tara: Multumesc foarte mult ca ati venit. Este o primire deosebita, calduroasa (VIDEO)

Simona Halep a tinut primele declaratii, dupa ce a ajuns in Romania, pe aeroportul Otopeni. continuă pe B1

Simona Halep, primele declaratii dupa castigarea titlului la Wimbledon

Aflata pentru prima data in finala de la Wimbledon, Simona Halep a invins-o pe Serena Williams in mai putin de o ora pentru primul titlu pe iarba londoneza si al doilea trofeu major din cariera, dupa Roland Garros in 2018.

VIDEO Halep, primele declaratii dupa ce a devenit campioana la Wimbledon: Cum si-a catalogat prestatia din finala

Simona Halep a avut o evolutie splendida in duelul cu Serena Williams, castigand proba feminina de o maniera impresionanta: 6-2, 6-2!.

VIDEO Simona Halep a revenit in Romania dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a revenit, luni, in tara, dupa ce a castigat pentru prima data in cariera turneul de la Wimbledon. Halep a sosit la aeroportul Otopeni cu o aeronava British Airways si a fost intampinata la scara avionului de ministru Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, de presedintele FR Tenis, Ion Tiriac, de fostul tenismen Ilie Nastase, de presdintele COSR, Mihai Covaliu, care i-au oferit buchete de flori.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon: inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani

Simona Halep a avut o prima reactie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon in fata Serenei Williams in doua seturi. inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani. Sunt.

FOTO Simona Halep, trofeul de la Wimbledon si omul care ii da incredere: Multumesc mult, mama!

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2, si i-a indeplinit visul mamei sale, acela de a castiga turneul de la Wimbledon. La finalul paridei, cele doua au fost surprinse imbratisandu-se, in unul dintre cele mai emotionante momente ale zilei.

VIDEO Simona Halep: Picioarele mi s-au inmuiat dupa ce am castigat ultimul punct. Habar nu aveam cum sa reactionez

Simona Halep a declarat, sambata, ca la finalul meciului cu Serena Williams, cand a realizat ca a castigat turneul de la Wimbledon, i s-au inmuiat picioarele si nu a stiut cum sa reactioneze.

PRIMELE IMAGINI cu Simona Halep in Romania, dupa triumful de la Wimbledon! Campioana noastra, intampinata pe aeroportul Otopeni de Ion Tiriac (VIDEO)

Simona Halep s-a intors in Romania, dupa triumful de la Wimbledon. Avionul cu campioana noastra a aterizat pe aeroportul Otopeni luni, in jurul orei 17.

Realitatea cruda pe care Simona Halep o gaseste in Romania. Din pacate, tara ei nu i-a putut oferi asta

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, turneu desfasurat pe iarba de la Londra, o suprafata care o incomoda in trecut pe sportiva noastra. Considerata o specialista pe zgura, numarul 4 mondial s-a impus de aceasta data pe suprafata care i-a pus cele mai mari probleme de-a lungul timpului. Si asta fara sa se poata .

Simona Halep il oferteaza pe Darren Cahill dupa victoria de la Wimbledon 2019: Sa speram ca acest rezultat il va aduce inapoi

Simona Halep a declarat dupa castigarea turneului de la Wimbledon ca spera ca aceasta finala sa-l aduca inapoi pe antrenorul Darren Cahill, chiar daca M-am simtit pierduta cand mi-a spus ca ne vom de.

Nadia Comaneci, mesaj impresionant pentru Simona Halep

Reactie incredibila, dupa meciul istoric al Simonei Halep la Wimbledon. Nadia Comaneci a transmis un mesaj impresionant pentru Simona Halep. Ne aflam aici la academia de gimnastica Bart Conner cu 100 de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )