Libnet.ro
UNICEF

14:30

Simona Halep a ratat calificarea in finala Miami Open

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep a ratat calificarea in finala Miami Open

Meciul Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 7-5, 6-1, de Karolina Pliskova Cehia), locul 7 WTA si cap de serie numarul 5, in semifinalele Miami Open. Partida a fost intrerupta de ploaie de doua ori, o data la scorul de 3-3, aproxiamtiv o ora, si a doua oara la 5-7, 0-5, circa 70 de minute. continuă pe Ziarul Bursa

CTP, dupa ce Simona Halep a ratat calificarea in finala Miami Open: Era destabilizata de ineficienta la serviciu

Simona Halep a fost invinsa de Karolina Pliskova, cu scorul de 5-7, 1-6 si a ratat calificarea in finala Miami Open 2019, dar si urcarea pe prima pozitie in clasamentul WTA. Cristian Tudor Popescu a excplicat de ce a pierdut Simona meciul din semifinala. Nu cred ca intreruperile cauzate de ploaie au influentat in vreun [] .

Simona Halep in semifinale la Miami dupa o revenire fabuloasa de la 1-5 in setul doi

Simona Halep a invins-o pe chinezoaica Qiang Wang, cu 6-4, 7-5, pentru calificarea in careul de asi de la Miami Open. In setul al doilea jucatoarea din Romania a intors rezultatul de la 1-5 si 0-40 la 4-5.

Romania a ratat a doua semifinalista la Miami Open: Niculescu si Olaru, eliminate. Cu cati bani s-au ales

Daca Simona Halep a ajuns in careul de asi in proba de simplu, Monica Niculescu si partenera ei, Abigail Spears, au ratat aceasta performanta, la dublu, dupa o partida decisa in super tiebreak. Nici Raluca Olaru si colega ei, croata Darija Jurak, nu s-au descurcat mai bine.

Simona Halep, in sferturile de finala ale Miami Open, dupa o victorie cu 6-3, 6-3, cu Venus Williams

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-3, pe americanca Venus Williams, locul 43 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Simona Halep joaca azi pentru un loc in semifinale la Miami. La ce ora se confruntarea cu Qiang Wang

Simona Halep, numarul 3 mondial, o intalneste pe chinezoaica Qiag Wang 18 WTA), in sferturile de finala ale turneului de la Miami.

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 1-6 / Ploaia, cele noua game-uri pierdute consecutiv, jocul dupa miezul noptii si ratarea revenirii pe primul loc mondial

Aflata la o singura victorie distanta de revenirea pe primul loc mondial, Simona Halep a inceput bine, insa a terminat dezastruos partida cu Karolina Pliskova din semifinalele competitiei de la Miami. Ploaia a intervenit pentru prima oara la scorul de 3-3 si 40-15 pentru Simona, pe serviciul jucatoarei din Cehia. Pliskova a revenit cu o dubla greseala, iar Simona reusea sa isi consolideze avantajul, facandu-si serviciul si ducand scorul la 5-3. A urmat insa o dominare totala a cehoaicei, care a castigat noua game-uri consecutive, ploaia fiind singura care a reusit sa o opreasca la 7-5, 5-0. Dupa o ora si 10 minute de pauza, jucatoarele au revenit pe teren la ora 01:00 la Miami), Simona a facut in cele din urma un game, insa a pierdut cu 6-1 si a ratat calificarea in finala. in ultimul act, Karolina Pliskova o va intalni, sambata, de la ora 19:00, pe Ashleigh Barty 6-3, 6-3 vs Anett Kontaveit).

LIVE Simona Halep - Qiang Wang in sferturi la Miami (19:00)

Simona Halep o intalneste pe chinezoaica Qiang Wang, miercuri, in sferturile de finala la Miamia Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Qiang Wang in sferturi la Miami

Simona Halep o intalneste pe chinezoaica Qiang Wang, miercuri, in sferturile de finala la Miamia Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Qiang Wang in sferturi la Miami

Simona Halep a intalnit-o pe chinezoaica Qiang Wang, miercuri, in sferturile de finala la Miamia Open. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Romania a ratat a doua semifinalista la Miami Open. Olaru si Niculescu au fost eliminate

Daca Simona Halep a ajuns in careul de asi in proba de simplu, Monica Niculescu si partenera ei, Abigail Spears, au ratat aceasta performanta, la dublu, dupa o partida decisa in super tiebreak. Nici Raluca Ol.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )