Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep rateaza banii de la Australian Open. Ce au decis australienii este fara precedent

Playtech Playtech,
Simona Halep rateaza banii de la Australian Open. Ce au decis australienii este fara precedent

Organizatorii de la Australian Open au luat o decizie iesita din comun: ii rasplatesc pe sportivii care vin neinsotiti la turneu. Halep nu se incadreaza, asa ca rateaza banii. Schimbare la Australian Open. Simona Halep rateaza banii pusi la dispozitie de organizatori Australian Open, primul turneul de Grand Slam al anului viitor, va incepe pe . continuă pe Playtech

Simona Halep, atacata in SUA. Care este motivul pentru care nu si-ar merita locul in clasament

Simona Halep a avut un sezon in care a legat 18 victorii consecutive si a castigat nu mai putin de trei turnee WTA. Dar la nivel de turnee de Grand Slam nu a impresionat. Semifinala de la Australian Open este singurul ei rezultat notabil in competitiile majore. La US Open 2020 a decis sa nu .

Calificarile pentru Australian Open la feminin vor avea loc in Dubai

Din cauza pandemiei de coronavirus calificarile pentru Australian Open, primul turneu de Mare Slem programat in 2021, vor avea loc in Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Roger Federer spune ca este posibil sa nu participe la Australian Open si vorbeste din nou despre retragere

Tenismenul elvetian Roger Federer, locul 5 ATP, a declarat ca este posibil sa nu participe la Australian Open, deoarece nu este complet refacut dupa accidentarea suferita la genunchiul drept. Fostul lider mondial, in varsta de 39 de ani, nu exlude retragerea daca nu se va recupera fizic.

Simona Halep, alaturi de o vedeta din Romania la care nimeni nu se gandea. Cu cine a fost surprinsa

Zilele trecute, Simona Halep a participat la o sesiune foto alaturi de o ravnita vedeta din Romania. Aducerea lor sub acelasi obiectiv a fost surprinzatoare pentru public. Simona Halep, sesiune foto alaturi de o vedeta din Romania Simona Halep a revenit la activitatile de zi cu zi dupa ce a trecut cu brio peste problemele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )