Libnet.ro
UNICEF

08:45

Simona Halep, reactie categorica dupa actul scandalos de la US Open

Playtech Playtech,
Simona Halep, reactie categorica dupa actul scandalos de la US Open

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa victoria in fata Polonei Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3). O va infrunta in faza urmatoare a competitiei pe Barbora Krejcikova, locul 118 in clasamentul WTA. Simona Halep a promis ca va oferi un raspuns in legatura cu participarea la editia din acest an . continuă pe Playtech

SIMONA HALEP: voi decide dupa Praga daca voi merge la US Open

Jucatoarea Simona Halep, care se afla in Cehia pentru turneul de la Praga, a declarat pentru Reuters ca va hotari dupa aceasta conpetitie daca va participa la US Open.

Simona Halep, incerta pentru participarea la US Open: Nu vreau sa ma stresez

Jucatoarea Simona Halep a vorbit inca o data despre conditiile pe care le vrea indeplinite pentru a merge sa joace la US Open, turneul de Mare Slem programat la finalul acestei luni in New York.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria cu Polona Hercog

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep la cald dupa succesul obtinut in fata Polonei Hercog in turul intai la Praga.

Document socant pe care trebuie sa il semneze Simona Halep daca vrea la US Open: imi asum responsabilitatea in caz de boala grava sau deces

Simona Halep s-a inscris pentru US Open, turneu de Grand Slam care va avea loc intre 31 august si 13 septembrie. Romanca ar fi chiar cap de serie numarul 1 la New York, dar nu este inca sigura daca va face deplasarea. Halep recunoaste ca sunt sanse mari sa se retraga in ultima clipa in .

CTP, reactie surpriza dupa victoria Simonei Halep: Un campion castiga si cand joaca prost

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o victorie muncita, obtinuta dupa sase luni de pauza provocata de pandemia de coronavirus. Simona a avut nevoie de doua ore si jumatate pentru a obtine calificarea in turul 2, iar jocul .

Conditii de participare la US Open. Simona Halep trebuie sa isi asume moartea

In cadrul unei conferinte de presa pentru a confirma ca turneul US Open se va disputa in New York in aceasta vara, Serena Williams a aparut pentru a spune ca de-abia asteapta sa ia parte la acest turneu, chiar si cu noile conditii drastice impuse de organizatori. Conditii drastice pentru participarea la US Open-ul de .

Simona Halep, dezvaluiri neasteptate. Ce i-a spus Darren Cahill in urma cu putin timp

Simona Halep se pregateste pentru revenirea in circuitul WTA dupa o pauza de sase luni din cauza pandemiei de coronavirus. Aflata la Praga, unde va juca in turneul de categorie International, romanca isi face planuri legate de acest sezon. Iar cea mai importanta intrebare este legata de participarea la US Open 2020. Halep s-a inscris .

Simona Halep, inapoi pe terenul de tenis. Prima declaratie a sportivei dupa intoarcerea in circuit

La sfarsitul lunii iulie, Simona Halep, numarul 2 mondial, a decis sa se retraga de la turneul Palermo Ladies Open, in contextul cresterii numarului de cazuri de COVID-19 in Romania. Acum, tenismena este.

Simona Halep Polona Hercog 6-1, 1-6, 7-6, turul 1 la WTA Praga. Victorie pentru Halep, dupa sase mingi de meci ratate

UPDATE, ora 17:20 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Praga, dupa o victorie muncita cu Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. Simona a ratat sase mingi de meci, dar s-a concentrat in cele din urma pentru a obtine calificarea. Simona se impune in tiebreak si merge in turul 2. Hercog .

Ce a nemultumit-o pe Simona Halep dupa prima victorie dupa sase luni: Nu am terminat deloc bine

Simona Halep a obtinut calificarea in turul 2 la Praga, dupa victoria in fata Polonei Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost un meci maraton, in care romanca a ratat nu mai putin de sase mingi de meci. Chiar acest lucru a nemultumit-o, asa cum a declarat la final. Totusi, Halep a reusit sa isi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )