Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep, reactie inedita dupa ce a fost intrebata despre ce a invatat in urma esecurilor din finalele anterioare

Antena3 Antena3,
Simona Halep, reactie inedita dupa ce a fost intrebata despre ce a invatat in urma esecurilor din finalele anterioare

Simona Halep a refuzat sa raspunda cand a fost intrebata ce a invatat din esecurile anterioare suferite in finalele de Grand Slam. Putem sa schimbam subiectul, Sa vorbim despre vreme, e atat de frumos. continuă pe Antena3

SIMONA HALEP, primele declaratii dupa ce A SPULBERAT-O pe Angelique Kerber: Trebuie sa dau totul, nu trebuie sa RENUNT

Liderul WTA, Simona Halep, a invins-o pe germanca Angelique Kerber, scor 6-7, 6-3, 6-2, in sferturile de finala de la Roland Garros, calificandu-se in semifinalele turneului de tenis. Simona a precizat la.

SIMONA HALEP, anunt SOCANT despre parcursul la Roland Garros: Nu stiu daca se va intampla in acest an

Simona Halep a declarat, dupa calificarea in sferturile de la Roland Garros, ca isi doreste castigarea unui turneu de Grand Slam, insa nu este sigura ca acest lucru se va intampla in acest an.

VIDEO Simona Halep, aplaudata de Kerber dupa o lovitura incredibila

Simona Halep a invins-o din nou pe Angelique Kerber, la fel cum o facuse si la Australian Open, in semifinale. A fost inca un meci de trei seturi adjudecat de liderul mondial.

Simona Halep: Simt ca am muncit bine, sunt la un nivel ridicat. E bine sa fiu din nou ntr-o finala de Grand Slam

Victorie in doua seturi cu puternica Garbine Muguruza, iar Simona Halep este din nou in ultimul act de la Paris pentru a treia oara in cariera). Fericita dupa calificarea in finala de la Roland Garros, jucatoarea noastra a vorbit despre duelul cu iberica, despre meciul care va urma si despre cum se simte acum. Simt ca am muncit bine, sunt la un nivel ridicat. E bine sa fiu din nou intr-o finala de Grand Slam, a punctat, printre altele, liderul ierarhiei WTA. Pentru trofeu, Simona va lupta cu Sloane Stephens.

VIDEO Simona Halep, n finala la Roland Garros (6-1, 6-4 cu Garbine Muguruza) - Dulcele gust al revansei

Pentru a treia oara in cariera si pentru a doua oara consecutiv, Simona Halep se afla la o singura victorie de titlul de la Roland Garros. Dupa o infrangere usturatoare la ultima confruntare directa cu Garbine Muguruza 1-6, 0-6 in finala de la Cincinnati), liderul mondial si-a luat revansa cu o victorie uriasa, scor 6-1, 6-4. Primul set al partidei de pe arena Philippe-Chatrier a fost unul fara istoric. Halep a pus-o permanent in defensiva pe spaniola, a lovit agresiv si nu i-a dat nicio sansa. Jocul perfect al Simonei a destabilizat-o pe Muguruza, care a comis numeroase erori nefortate. Actul secund a fost unul mai echilibrat, Garbine a inceput mai bine, a condus cu 3-1 si 4-2, insa nu a stiut cum sa gestioneze avantajul de pe tabela. Simona a revenit superb, a reusit sa preia conducerea dupa un game maraton si a inchis partida cu un break la zero, dupa o ora si 32 de minute.

SIMONA HALEP are lumea la picioare! MESAJ ULUITOR inainte de semifinale: O forta irezistibila

Meciul dintre Simona Halep si Angelique Kerber a fost o confruntare magnifica, iar romanca a fost o forta irezistibila, scrie site-ul WTA dupa meciul din sferturile de finala de la Roland.

SIMONA HALEP are lumea la picioare! MESAJ ULUITOR inainte de semifinala: O forta irezistibila

Meciul dintre Simona Halep si Angelique Kerber a fost o confruntare magnifica, iar romanca a fost o forta irezistibila, scrie site-ul WTA dupa meciul din sferturile de finala de la Roland.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Elise Mertens 6-2, 6-1 / Halep, la nivelul maxim - Calificare lejera n sferturi

Simona Halep 1 WTA) a inceput a doua saptamana la Roland Garros cu o evolutie aproape de perfectiune in partida cu Elise Mertens 16 WTA). Liderul mondial a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a inchide meciul in doua seturi, scor 6-2, 6-1, obtinand astfel calificarea in sferturile de finala ale Grand Slam-ului de la Paris. inceputul meciului a fost unul echilibrat, insa totul s-a naruit in jocul belgiencei dupa game-ul al treilea, cand Halep a reusit break-ul. De atunci, meciul a mers intr-o singura directie, jucatoarea noastra a avut solutii la toate loviturile lui Mertens, a fost agresiva si a facut diferenta cu serviciul.

Cronica de la fata locului: Simona Halep, update-ul de Windows si nevoia unui restart

Simona Halep si laptop-ul meu au simtit ca este cazul sa-si inceapa ziua greoi, cu un update de sistem. A fost nevoie de pierderea primului set pentru ca liderul mondial sa-si gaseasca ritmul si reperele. De la fata locului, superioritatea Simonei a fost evidenta in multe momente, Angie fiind in pofida tiebreak-ului castigat) cea care s-a chinuit sa tina pasul cu liderul mondial. Zambetul nepretuit de la final se traduce prin prezenta in semifinale la Paris 6-72), 6-3, 6-2, dupa doua ore si 14 minute).

Cronica la minut: Simona Halep, update-ul de Windows si nevoia unui restart

Simona Halep si laptop-ul meu au simtit ca este cazul sa-si inceapa ziua greoi, cu un update de sistem. A fost nevoie de pierderea primului set pentru ca liderul mondial sa-si gaseasca ritmul si reperele. De la fata locului, superioritatea Simonei a fost evidenta in multe momente, Angie fiind in pofida tiebreak-ului castigat) cea care s-a chinuit sa tina pasul cu liderul mondial. Zambetul nepretuit de la final se traduce prin prezenta in semifinale la Paris 6-72), 6-3, 6-2, dupa doua ore si 14 minute). Miercuri, Simona a jucat cu inima, dar si cu mintea in momentele importante.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )