Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep a reusit sa o invinga pe Ons Jabeur in optimi la Dubai (WTA)

Antena3 Antena3,
Simona Halep a reusit sa o invinga pe Ons Jabeur in optimi la Dubai (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a invins-o foarte greu pe tunisianca Ons Jabeur, cu 1-6, 6-2, 7-6 7), miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2. 670 dolari. continuă pe Antena3

Cand joaca Simona Halep primul meci la simplu, in Dubai. Data si ora partidei cu Ons Jabeur (45 WTA)

Simona Halep, locul 2 WTA in acest moment, revine pe teren in Turneul de la Dubai, ce se va desfasura in perioada 17 februarie 29 februarie. Dupa semi-finala pierduta in Australia si dupa micile probleme de sanatate, Simona este decisa sa ajunga cat mai sus in turnelul din Dubai. Cand joaca Simona Halep primul .

WTA Dubai: Simona Halep vs Ons Jabeur 1-6, 6-2, 7-6(7) Halep, cu mari emotii in sferturi - A salvat o minge de meci

Timp de doua ore, Simona si-a cautat ritmul si executiile. A inceput rau meciul a pierdut primul set cu 6-1), a gasit puterea sa revina in al doilea 6-2), iar in decisiv a trecut de mai multe ori de la agonie la extaz si invers. A ratat trei mingi de meci, a salvat una a lui Ons Jabeur, iar intr-un final dramatic s-a impus cu 9-7 in tiebreak, calificandu-se in sferturile turneului de la Dubai Premier). Urmatoarea adversara: Aryna Sabalenka.

Probleme pentru Simona Halep la intrarea in setul decisiv al primului sau meci de la Dubai

Simonei Halep nu-i priesc duelurile cu Ons Jabeur. Dupa o ora de joc in partida sa de debut de la Dubai, constanteanca a cerut ingrijiri medicale din cauza unor probleme la spate. Simona a avut probleme similare si in precedentul meci direct cu tunisiana, in 2018, la Beijing, atunci cand a si abandonat la capatul primului set, cedat la 1.

Asa am trait Simona Halep - Ons Jabeur in turul 2 la Dubai

Simona Halep a revenit, marti, in circuitul WTA in postura de principala favorita a turneului de la Dubai, Emirate, dotat cu premii totale in valoare de 2. 9 milioane de dolari.

Simona Halep rasufla usurata dupa un debut greu la Dubai: Am avut si un pic de noroc. M-am simtit ca la fotbal

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria dramatica in fata lui Ons Jabeur a fost pe cat de sincera, pe atat de amuzanta, desi epuizarea i se citea pe chip.

Simona Halep despre atmosfera de la meciul cu Jabeur: Ca la Fed Cup sau un meci de fotbal

Pe langa darzenia adversarei din teren, Simona Halep a infruntat miercuri seara si ostilitatea zgomosilor fani tunisieni care i-au scos peri albi arbitrei Maria Cicak.

Simona Halep a fost invinsa categoric in primul tur la Dubai, in proba de dublu

Perechea formata din jucatoarea romana de tenis Simona Halep si germanca Julia Goerges a fost invinsa fara drept de apel de cuplul Makoto Ninomiya Japonia)Zhaoxuan Yang China) cu 6-2, 6-1, luni, in prima runda din proba de dublu a turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2. 670 dolari. Ninomiya si Yang s-au impus in doar 51 de minute de joc.

Cine transmite la tv meciul de tenis Simona Halep Ons Jabeur. Cand se joaca partida de la Dubai

Simona Halep, locul 2 WTA in acest moment, revine pe teren in Turneul de la Dubai, ce se va desfasura in perioada 17 februarie 29 februarie. Dupa semi-finala pierduta in Australia si dupa micile probleme de sanatate, Simona este decisa sa ajunga cat mai sus in turnelul din Dubai. Cine transmite la tv meciul .

Simona Halep a starnit hohote de ras la Dubai, dupa victoria cu Ons Jabeur

Simona Halep, numarul 2 WTA, a invins-o in trei seturi pe tunisianca Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-6 9-7 in tie-break), la turneul de la Dubai si s-a calificat in sferturile turneului.

Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai dupa ce a salvat minge de meci cu Ons Jabeur

Meci de mare lupta pentru Simona Halep la revenirea in circuit contra tunisiencei Ons Jabeur, miercuri, in optimile de finala la Dubai, turneu de 2. 9 milioane de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )