Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep revine luni in Romania

Online Sport Online Sport,
Simona Halep revine luni in Romania

Simona Halep va reveni acasa, luni dupa-amiaza, cu trofeul pe care l-a cucerit la Wimbledon. continuă pe Online Sport

Halep revine, luni, in Romania: S-a anuntat ora la care va ateriza pe Henri Coanda si locul unde isi va prezenta trofeul

Simona Halep va participa, duminica, la cina campionilor la All-England Club, iar a doua zi va aduce acasa trofeul cucerit la Wimbledon 2019.

Simona Halep se intoarce in Romania: Fanii o pot astepta la Aeroportul Otopeni la ora 17 (VIDEO)

Simona Halep revine luni in tara cu trofeul de la Wimbledon. Romanca a dorit sa le multumeasca tuturor celor care au sustinut-o si in mediul online. intre timp au aparut imagini cu momentul emotionant, cand,.

Cand se intoarce acasa Simona Halep. Va fi primita cu covorul rosu

Simona Halepse intoarce acasa dupacastigarea trofeului laWimbledon. Marea campioana va ajunge luni la Bucuresti, in jurul ore 17:00, cu o cursa de la Londra. Simona Halep va fi primita la.

Simona Halep: Nu am avut niciodata terenuri de tenis cu iarba in Romania. La Wimbledon am invatat

Simona Halep a castigat, sambata, turneul de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in finala pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Performanta a fost cu atat mai surprinzatoare cu cat aceasta a venit pe iarba, o suprafata cu care romanii, in general, nu sunt familiarizati.

Gluma facuta de Simona Halep, inainte de finala cu Serena Williams - VIDEO

Simona Halep joaca maine finala de la Wimbledon impotriva Serenei Williams. Simona Halep a devenit prima sportiva din Romania care se califica in finala de la Wimbledon. Fostul lider mondial a trecut in.

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE in semifinale la WIMBLEDON. A saptea semifinala pentru sportiva din Romania

Simona HALEP - Elina SVITOLINA, LIVE in semifinale la WIMBLEDON. Simona Halep - Elina Svitolinaeste prima semifinala a zilei de laWimbledonsi se va desfasura, azi, incepand cu ora 15:00, pe Teren.

Gheorghe Hagi, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a invins la Wimbledon

Gica Hagi a avut o prima reactie, dupa victoria Simonei Halep de la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici! Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial!, a scris.

Simona Halep CAMPIOANA la Wimbledon!

Simona Halep scrie istorie in tenisul mondial si devine prima jucatoare din Romania care castiga turneul de la Wimbledon dupa o finala in care nu i-a acordat nicio sansa Serenei Williams, de sapte ori campioana pe iarba londoneza, si pe care a invins-o cu 6-2, 6-2.

Simona Halep poate intra in istorie. Lista selecta a castigatoarelor turneului de la Wimbledon, considerat cel mai apreciat din lumea tenisului

Simona Halep este prima jucatoare din Romania care va juca in finala turneului de la Wimbledon si are sansa de a intra in istorie.

Simona Halep: Nu conteaza cine va fi adversara din finala

Simona Halep a reusit, joi, sa ajunga in ultimul act de la Wimbledon, aceasta fiind cea mai mare performanta reusita de vreo sportiva din Romania pe iarba londoneza. Fericita dupa calificarea in finala, Halep a precizat ca nu o intereseaza pe cine va intalni in meciul pentru cucerirea trofeului de la All England Club va juca cu Serena Williams - a trecut de Barbora Strycova).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )