Libnet.ro
UNICEF

08:45

Simona Halep s-a calificat fara emotii in optimile de finala ale turneului de la Roma

România Liberă România Liberă,
Simona Halep s-a calificat fara emotii in optimile de finala ale turneului de la Roma

Simona Halep, numarul 2 in tenisul feminin mondial, s-a calificat fara emotii in optimile de finala . continuă pe România Liberă

Simona Halep: Vreau sa ma bucur ca in conditiile acestea putem sa jucam un turneu destul de mare

Simona Halep a declarat, miercuri, ca se bucura ca s-a calificat in optimile de finala la Roma si ca in conditiile actuale de pandemie se poate totusi juca un turneu destul de mare.

Simona Halep continua la Roma dupa un meci de lupta

Principala favorita a turneului WTA de la Roma, Simona Halep s-a calificat, miercuri, in optimile de finala.

Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la WTA Roma. Va fi un meci foarte complicat!

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, locul 99 WTA, scor 6-3, 6-4. Misiunea romancei va fi mult mai complicata in runda urmatoare. Va avea de infruntat o adversara de top pentru accederea in sferturile de finala. O va infrunta pe invingatoarea dintre Amanda Anisimova .

WTA Roma: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi - Are in palmares trei titluri WTA

Simona Halep va avea o misiune dificila in optimile turneului de la Roma, faza a competitiei unde va da peste Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA), care a trecut de Amanda Anisimova SUA, 27 WTA).

WTA Roma: Simona Halep s-a calificat in optimi (6-3, 6-4 vs Jasmine Paolini)

Chiar daca jocul sau nu a fost la cel mai inalt nivel, Simona Halep principala favorita a turneului de la Roma) s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini 99 WTA). Ambele jucatoare au avut probleme in gasirea ritmului, insa Simona si-a demonstrat experienta in momentele mai importante, a profitat si de erorile jucatoarei din Italia a facut 7 duble greseli si a castigat doar 4 din 22 de puncte jucate cu serviciul secund) si s-a impus cu 6-3, 6-4, dupa o ora si 23 de minute de joc.

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu, en fanfare in optimi

Perechea Simona HalepMonica Niculescu a defilat spre optimile turneului de la Roma, cele doua trecand in doar 46 de minute de dublul Elina SvitolinaDayana Yastremska.

Simona Halep, declaratie amuzanta despre Darren Cahill! Cum l-a caracterizat pe antrenorul australian

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, locul 99 WTA, scor 6-3, 6-4. A fost un succes pentru care Simona s-a intrebuintat serios. Mai ales ca a fost tradata de serviciu, iar adversara ei a facut break de cinci ori in meci. Cu acest nou .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu, victorioase la dublu

Perechea formata din jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Monica Niculescu s-a calificat in o.

Simona Halep Jasmine Paolini 6-3, 6-4, in turul 2 la Roma. Simona se califica, dar a fost nemultumita de joc

UPDATE, ora 15:07 Simona Halep a obtinut calificarea in turul 3 la WTA Praga, dupa ce a invins-o in minimum de seturi pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Simona a fost nemultumita de problemele pe care le-a avut la serviciu. Va juca in turul 3 cu invingatoarea dintre Amanda Anisimova si Dayana Yastremska.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )