Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep s-a calificat fara emotii in sferturi la Australian Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat fara emotii in sferturi la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a trecut fara emotii de japoneza Naomi Os. continuă pe Antena3

POZA ZILEI: Cum a sarbatorit Simona Halep calificarea in sferturile de la Australian Open (FOTO)

Imagine de senzatie cu Simona Halep, dupa calificarea in sferturile primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Numarul unu mondial in ierarhia WTA a spulberat-o astazi pe Naomi Osaka 72.

SONDAJ Va reusi Simona Halep de aceasta data sa mearga pana la capat la Australian Open?

Dupa o calificare en-fanfare in sferturile de la Australian Open, Simona Halep si-a egalat cea mai buna performanta de la Antipozi reusita in 2014 si 2015). Jocul solid al Simonei din meciul cu Naomi Osaka ne face sa ne gandim mult mai departe in competitie - crezi ca va reusi Halep sa cucereasca primul Grand Slam din cariera?Participa in text la sondajul HotNews. ro.

Simona Halep, anunt incredibil dupa victoria carierei, la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat dramatic in optimile de finala ale turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, sambata, la Melbourne,.

FOTO Ce a facut Simona Halep in vestiar, imediat dupa victoria magnifica de la Australian Open

Dupa o batalie dura in turul al treilea, Simona Halep trebuie sa se recupereze cat mai rapid pentru partida din optimile de finala de la Australian Open.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open. Meci fara emotii cu japoneza Osaka

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep va juca in optimile de finala la AUSTRALIAN OPEN cu japoneza Naomi Osaka, nr. LIVE VIDEO pe EUROSPORT de la ora 08:00 si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Simona Halep, in sferturi la Australian Open: Romanca a invins-o in optimi pe Naomi Osaka din Japonia

Simona Halep s-a calificat luni dimineata in sferturi la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Naomi Osaka, din Japonia, cu scorul de 6-3, 6-2. Stire in curs de actualizare .

Halep isi cunoaste adversara din sferturi. A invins-o de fiecare data in circuit

Simona Halep va avea parte de un meci tare in sferturile de finala, acolo unde s-a calificat dupa victoria obtinuta in fata japonezei Naomi Osaka.

Veste PROASTA pentru Simona Halep. Cu cine va juca in sferturi la Australian Open

O veste nu tocmai buna a venit luni pentru Simona Halep, dupa ce jucatoarea noastra a reusit calificarea in sferturile de finala ale primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Sportiva.

FOTO Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open dupa un meci infernal! A salvat trei mingi de meci si a castigat cu 15-13 in setul decisiv!

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open dupa un meci dramatic cu Lauren Davis, din Statele Unite, scor 76 WTA.

FOTO Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open dupa un meci infernal. A salvat trei mingi de meci si a castigat cu 15-13 in setul decisiv

Simona Halep s-a calificat in optimi la Australian Open dupa un meci dramatic cu Lauren Davis, din Statele Unite, scor 76 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )