Libnet.ro
UNICEF

23:30

Simona Halep, in sferturi la Australian Open: Romanca a invins-o in optimi pe Naomi Osaka din Japonia

B1 B1,
Simona Halep, in sferturi la Australian Open: Romanca a invins-o in optimi pe Naomi Osaka din Japonia

Simona Halep s-a calificat luni dimineata in sferturi la Australian Open, dupa ce a invins-o pe Naomi Osaka, din Japonia, cu scorul de 6-3, 6-2. Stire in curs de actualizare . continuă pe B1

Cum e batjocorita Simona Halep la Australian Open

Simona Halep e liderul la zi in clasamentul mondial, insa organizatorii de la Australian Open nu o trateaza cu respectul cuvenit. in aceste conditii, Simona Halep va fi nevoita sa joace pe o .

Simona Halep si-a aflat ADVERSARA din optimi: De ce se temea la Australian Open nu a scapat

Japoneza Naomi Osaka, locul 72 WTA, calificata pentru prima data in cariera ei in optimie de finala ale unui grand slam, la Australian Open, va evolua cuSimona Halep, locul I WTA, dupa ce a.

Cristian Tudor Popescu, reactie bizara dupa victoria Simonei Halep la Australian Open

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a declarat entuziasmat de victoria Simonei Halep la Australian Open, dupa aproape patru ore de joc. Opriti asta! E inuman!, nu m-as fi putut abtine sa strig.

Record egalat de Halep la Australian Open

Meciul dintre Simona Halep si Lauren Davis, o partida maraton de 3 ore si 45 de minute, a intrat in istoria turneului de Mare Slem de la Antipozi.

VIDEO Australian Open: Pictorul avanseaza in optimi - Roger Federer, victorie in trei seturi cu Richard Gasquet (Rezultatele zilei)

Roger Federer a castigat duelul backhand-urilor cu o mana din disputa cu Richard Gasquet, favoritul numarul doi obtinand calificarea in optimile de la Australian Open. Elvetianul a avut momente de tenis inaltator, pictorul desavarsindu-si opera dupa o ora si 59 de minute, scor 6-2, 7-5, 6-4.

Halep in sferturi la Australian Open dupa o victorie solida cu Osaka

Simona Halep si-a egalat cea mai buna performanta la Australian Open dupa victoria in doua seturi obtinuta, luni, in fata japonezei Naomi Osaka.

Prag financiar important depasit de Simona Halep la Australian Open. Care este castigul total realizat de ea din tenis

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Melbourne, dar si-a rotunjit si castigurile financiare.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Australian Open. Meci fara emotii cu japoneza Osaka

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep va juca in optimile de finala la AUSTRALIAN OPEN cu japoneza Naomi Osaka, nr. LIVE VIDEO pe EUROSPORT de la ora 08:00 si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Veste PROASTA pentru Simona Halep. Cu cine va juca in sferturi la Australian Open

O veste nu tocmai buna a venit luni pentru Simona Halep, dupa ce jucatoarea noastra a reusit calificarea in sferturile de finala ale primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Sportiva.

Simona Halep s-a calificat fara emotii in sferturi la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a trecut fara emotii de japoneza Naomi Os.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )