Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a calificat in finala la Madrid. Romanca, la un pas sa redevina numarul 1 mondial. Prima reactie a Simonei

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in finala la Madrid. Romanca, la un pas sa redevina numarul 1 mondial. Prima reactie a Simonei

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat, vineri, in finala turneului de la Madrid WTA), dotat cu premii totale in valoare de 7. 128 dolari, dupa ce a intrecut-o in. continuă pe Antena3

Simona Halep continua marsul triumfal la Madrid. Romanca s-a calificat in finala si va juca maine pentru o miza dubla

Simona Halep ajunge pentru a patra oara in cariera in ultimul act al turneului de la Madrid si tinteste castigarea trofeului si revenirea pe prima pozitie in clasamentul WTA.

Simona continua marsul triumf la Madrid. Romanca s-a calificat in finala si va juca maine pentru o miza dubla

Simona Halep a ajunge pentru a patra oara in cariera in ultimul act al turneului de la Madrid. Constanteanca tinteste castigarea trofeului si revenirea pe prima pozitie in clasamentul WTA.

Simona Halep, calificare muncita in semifinale la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Madrid WTA), dotat cu premii totale in valoare de 7. 128 dolari, dupa ce a intrecut-o pe.

LIVE Simona Halep - Ashleigh Barty in sferturi la Madrid

Simona Halep joaca impotriva australiencei Ashleigh Barty, joi de la ora 13:00, in sferturile de finala de la Madrid. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Ashleigh Barty in sferturi la Madrid

Simona Halep a jucat impotriva australiencei Ashleigh Barty, joi de la ora 13:00, in sferturile de finala de la Madrid. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in semifinale la Madrid (15:30)

Simona Halep se afla in cautarea primului loc mondial al titlului cu numarul trei din cariera la Madrid. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in semifinale la Madrid

Simona Halep se afla in cautarea primului loc mondial al titlului cu numarul trei din cariera la Madrid. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Belinda Bencic in semifinale la Madrid

Simona Halep a invins-o in trei seturi pe Belinda Bencic in semifinalele de la Madrid. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Viktoria Kuzmova la Madrid

Simona Halep a continuat aventura la Madrid si o intalneste, miercuri, in turul 3, pe slovaca Viktoria Kuzmova. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Viktoria Kuzmova. Un prim set fulminant!

Simona Halep continua aventura la Madrid si o intalneste, miercuri, in turul 3, pe slovaca Viktoria Kuzmova. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )