Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma

Online Sport Online Sport,
Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma

Pentru a treia oara in cariera jucatoarea Simona Halep va disputa finala turneului WTA Premier 5 de la Roma. continuă pe Online Sport

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Roma. Si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4. Va juca maine pentru accederea in semifinalele competitiei, contra Yuliei Putintseva, din Kazahstan, locul 30 in clasamentul WTA. Putintseva a obtinut o victorie neasteptata astazi, in fata conationalei sale, Elena Rybakina, clasata pe .

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma, dupa un meci nebun cu Muguruza

Simona Haleps-a calificat in finala turneului de la Roma. Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, duminica, in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa.

Simona Halep merge in finala WTA de la Roma dupa victoria cu Muguruza

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, duminica, in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 290 dolari, dupa ce a invins-o greu pe spaniola Garbine Muguruza, cu 6-3, 4-6, 6-4.

Simona Halep in semifinale la Roma

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, sambata, in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Roma.

Simona Halep a facut gluma zilei la Roma. Toti jurnalistii au izbucnit in ras

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Roma, de categorie Premier 5. Rezultat obtinut dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza, scor 6-3, 4-6, 6-4. O prestatie excelenta, iar jucatoarea de pe locul 2 mondial a fost numai zambete la conferinta de presa de dupa meci. A avut cuvinte de lauda la .

Simona Halep e in sferturile turneului WTA de la Roma

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, dupa ce a invins-o .

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala turneului WTA de la Roma

Simona Halep a declarat, duminica, dupa calificarea in finala turneului de la Roma, ca i-a scazut un pic energia atunci cand a condus in semifinala cu Garbine Muguruza. Ea a mentionat ca este bucuroasa de modul in care a jucat si ca ii da incredere un astfel de meci.

VIDEO Simona Halep, in semifinale la Roma - Yulia Putintseva a abandonat la 6-2, 2-0 pentru jucatoarea noastra

Simona Halep a stat pe teren doar 47 de minute, timp in care a aratat un tenis solid, de un nivel prea ridicat pentru Yulia Putintseva. La scorul de 6-2, 2-0 in favoarea jucatoarei noastre, razboinica Yulia a abandonat din cauza unor probleme medicale dureri la spate). Halep face pasul in semifinalele de la Roma Premier 5), acolo unde se va duela cu invingatoarea meciului dintre Victoria Azarenka si Garbine Muguruza.

Asa am trait Simona Halep - Garbine Muguruza in semifinale la Roma

Jucatoarea Simona Halep a jucat, duminica, in semifinala turneului de la Roma.

Simona Halep, lovitura meciului in victoria superba cu Muguruza. A ridicat fanii in picioare

Simona Halep s-a calificat in finala de la WTA Roma dupa o prestatie absolut impresionanta contra ibericei Garbine Muguruza. A fost 6-3, 4-6, 6-4 scor final, iar Simona este la a treia finala consecutiva din acest an. Si la a 13-a victorie consecutiva. A fost din nou un meci al superlativelor pentru campioana din Romania, .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )