Libnet.ro
UNICEF

12:31

Simona Halep s-a calificat in optimi la Madrid. Nicio emotie cu Johanna Konta

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in optimi la Madrid. Nicio emotie cu Johanna Konta

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 7. 128 dolari, marti, dupa ce a dispus de britanica. continuă pe Antena3

Simona Halep, prestatie fluctuanta pe zgura de la Madrid. Romanca s-a calificat fara emotii, dar evolutia ei a avut sincope

In primul tur al turneului patronat de Ion Tiriac, SImona Halep nu a avut mila de Margarita Gasparyan, locul 56 WTA si a invins-o pe jucatoarea din Rusia in mai putin de o ora.

VIDEO Simona Halep a dat lovitura zilei la Madrid! Cum a fost caracterizata reusita acesteia

Simona Halep a avut o prestatie consistenta in partida cu rusoaica Margarita Gasparyan, de care a trecut la pas, in doua seturi.

Simona Halep a zdrobit-o pe Gasparyan, in primul tur de la WTA Madrid! Regina Zgurii a mai cucerit turneul din capitala Spaniei, in 2016 si 2017

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, si-a inceput marsul triumfal in turneul de la Madrid - patronat de Ion Tiriac, trecand fara emotii de Margarita Gasparyan 65 WTA), scor 6-0 / 6-4.

Simona Halep, debut furtunos de turneu la Madrid

Putin peste o ora a petrecut Simona Halep pe teren, duminica, in confruntarea cu Margarita Gasparyan din Rusia, in primul tur la Madrid.

Simona Halep, gata de startul WTA Madrid: Este un turneu special pentru mine pentru ca sunt multi romani la Madrid

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, se pregateste de prima aparitie din acest an pe zgura de la Madrid, turneul patronat de Ion Tiriac, pe care l-a mai castigat in 2016 si 2017.

Simona Halep defileaza la Madrid. Romanca e in optimi dupa ce a ciuruit-o pe Johanna Konta. Cine va fi urmatoarea adversara

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat marti in optimile de finalaale turneului de la Madrid, dupa o victorie facila impotriva britanicei Johannei Konta locul 46 WTA). Romanca a castigat in doua.

Adeversar de cosmar pentru Simona Halep in turul II la Madrid. Cand are loc meciul jucatoarei noastre

Simona Halep s-a calificat in turul II al turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o n doua seturi pe rusoaica Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-4.

Adversar de cosmar pentru Simona Halep in turul II la Madrid. Cand are loc meciul jucatoarei noastre

Simona Halep s-a calificat in turul II al turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o n doua seturi pe rusoaica Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-4.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Madrid: inseamna foarte mult faptul ca am fanii alaturi

Simona Halep s-a calificat, duminica, in turul doi la turneul Madrid Open, trecand in runda inaugurala, 6-0, 6-4, de rusoaica Margarita Gasparian, numarul 65 mondial.

Simona Halep, lovitura inedita in meciul cu Johanna Konta! Reactia publicului. VIDEO

Simona Halep a invins-o, cu scorul de 7-5, 6-1, pe sportiva britanica Johanna Konta si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Madrid. in timpul meciului, Simona a reusit o lovitura care i-a lasat pe toti cu gura cascata. Romanca nu a avut deloc un meci usor cu Johanna Konta. A pierdut [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )