Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Simona Halep a dat lovitura zilei la Madrid! Cum a fost caracterizata reusita acesteia

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep a dat lovitura zilei la Madrid! Cum a fost caracterizata reusita acesteia

Simona Halep a avut o prestatie consistenta in partida cu rusoaica Margarita Gasparyan, de care a trecut la pas, in doua seturi. continuă pe Adevărul

Simona Halep, prestatie fluctuanta pe zgura de la Madrid. Romanca s-a calificat fara emotii, dar evolutia ei a avut sincope

In primul tur al turneului patronat de Ion Tiriac, SImona Halep nu a avut mila de Margarita Gasparyan, locul 56 WTA si a invins-o pe jucatoarea din Rusia in mai putin de o ora.

Simona Halep a zdrobit-o pe Gasparyan, in primul tur de la WTA Madrid! Regina Zgurii a mai cucerit turneul din capitala Spaniei, in 2016 si 2017

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, si-a inceput marsul triumfal in turneul de la Madrid - patronat de Ion Tiriac, trecand fara emotii de Margarita Gasparyan 65 WTA), scor 6-0 / 6-4.

Simona Halep, debut furtunos de turneu la Madrid

Putin peste o ora a petrecut Simona Halep pe teren, duminica, in confruntarea cu Margarita Gasparyan din Rusia, in primul tur la Madrid.

Simona Halep, gata de startul WTA Madrid: Este un turneu special pentru mine pentru ca sunt multi romani la Madrid

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, se pregateste de prima aparitie din acest an pe zgura de la Madrid, turneul patronat de Ion Tiriac, pe care l-a mai castigat in 2016 si 2017.

Simona Halep isi cunoaste traseul de la Madrid. Adversara facila in primul tur

Dubla campioana la Madrid, Simona Halep a aflat cu cine va juca la competitia din acest an in capitala Spaniei.

Simona Halep, turneul de la Madrid si pe cine vede Martina Navratilova drept marea favorita de la Caja Magica

Turneul Premier Mandatory de la Madrid porneste la drum in acest weekend, iar Martina Navratilova vede o mare favorita pentru competitia de la Caja Magica. Aceasta nu este insa Simona Halep, campioana de doua ori 2016 si 2017) la competitia patronata de Ion Tiriac.

LIVE Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial o va intalni pe Johanna Konta. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Johanna Konta in turul doi la Madrid

Test important pentru Simona Halep in turneul de la Madrid, marti, cand numarul trei mondial a intalnit-o pe Johanna Konta. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep, calificare muncita in turul doi la Madrid VIDEO

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a obtinut o victorie facila in fata rusoaicei Margarita Gasparian, cu 6-0, 6-4, in prima runda a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii.

Cu cine joaca Simona Halep in turul 2 la Madrid. Va fi o mare provocare

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2 al turneului de la Madrid, cu premii totale de peste 7 milioane de dolari. Constanteanca o va intalni pe britanica Johanna Konta, care a invins-o in primul act pe americanca Alison Riske cu scorul de 6-4, 6-1. Nunarul 3 mondial a trecut fara probleme de primul tur [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )