Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a calificat in optimi la Roland Garros

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in optimi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat sambata in optimile de la Roland Garros, dupa ce a trecut de Andrea Petkovici, din Germania, cu scorul de 7-5, 6-0. Romanca, numarul 1 mondial, si-a eliminat advesara dupa la . continuă pe B1

Simona Halep, calificare triumfala in optimi la Roland Garros

Simona Halep si-a justificat postura de lider mondial WTA si a obtinut o victorie clara in fata Andreei Petkovici, in turul III la Roland Garros.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimi la Roland Garros. Ce a remarcat liderul mondial WTA dupa meciul cu Andrea Petkovici

Simona Halep s-a calificat en-fanfare in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa a trecut de Andrea Petkovici.

LIVETEXT si VIDEO, ora 12.00 - Simona Halep vs Allison Riske, in turul I la Roland Garros

Simona Halep debuteaza azi la Roland Garros, dupa ce meciul ei cu americanca Allison Riske a fost amanat ieri din cauza ploii.

LIVETEXT - Simona Halep vs Allison Riske, in turul I la Roland Garros

Simona Halep debuteaza azi la Roland Garros, dupa ce meciul ei cu americanca Allison Riske a fost amanat ieri din cauza ploii.

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat in optimi la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe germanca.

Simona Halep, in centrul unui scandal la Roland Garros: Ce decizie au luat francezii in privinta romancei

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al French Open dupa ce a trecut de americancan Taylor Townsend. Numarul 1 mondial a fost umilita insa de francezi care au anuntat ca meciul ei cu Andrea Petkovic se.

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND LIVE la Roland Garros. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND LIVE la Roland Garros. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP o va intalni pe TAYLOR TOWNSEND in turul 2 la ROLAND GARROS. Partida incepe la 16:30, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Simona Halep se califica in turul doi la Roland Garros. A revenit de la set pierdut!

Lidera mondiala si principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, Simona Halep a inceput slab meciul cu Alison Riske din Statele Unite si a fost aproape sa piarda setul la zero.

Simona Halep se califica usor in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep-Taylor Townsend LIVE. Meciul din turul 2 de la Roland Garros ar urma sa se joace joi, dupa ora 16. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, miercuri, ca a avut.

Simona Halep se califica in turul doi la Roland Garros dupa o revenire de senzatie

Simona Halep joaca in primul tur la Roland Garros cu americanca Alison Riske. Americanca conduce cu 5-2 in primul set. Romanca a jucat finala anul trecut la Paris. Presedintele Federatiei Romane de Tenis,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )