Libnet.ro
UNICEF

08:00

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimi la Roland Garros. Ce a remarcat liderul mondial WTA dupa meciul cu Andrea Petkovici

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimi la Roland Garros. Ce a remarcat liderul mondial WTA dupa meciul cu Andrea Petkovici

Simona Halep s-a calificat en-fanfare in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa a trecut de Andrea Petkovici. continuă pe Adevărul

Ractia Simonei Halep dupa calificarea in turul 3

Simona Halep s-a calificat, joi, in turul 3 la Roland Garros dupa un meci castigat in doua seturi in fata americancei Taylor Townsend.

Simona Halep, dupa calificarea in turul doi la Roland Garros: imi place sa joc pe acest teren, mereu sunt emotionata

Simona Halep a declarat miercuri, dupa calificarea in turul doi la Roland Garros, ca vrea sa se bucure cat mai mult de acest turneu. imi place sa joc pe acest teren, mereu sunt emotionata. M-am relaxat.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa thrillerul cu Allison Riske. Cum a explicat ea caderea din primul set

Simona Halep a avut probleme mari in partida cu Allison Riske, dar a reusit sa se redreseze si sa castige partida in trei seturi.

Prima reactie a DNA, dupa decizia Curtii Constitutionale

Procurorii DNA au avut o prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale care a admis, miercuri, sesizarea Guvernului privind un conflict juridic de natura constitutionala intre ministrul Justitiei si.

Simona Halep, calificare triumfala in optimi la Roland Garros

Simona Halep si-a justificat postura de lider mondial WTA si a obtinut o victorie clara in fata Andreei Petkovici, in turul III la Roland Garros.

Prima reactie a procurorului general dupa decizia CCR: Vrem sa stim daca magistratii mai sunt independenti (VIDEO)

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a avut joi o prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale privind refuzul lui Klaus Iohannis de a o revoca pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi. in contextul.

Prima reactie a DNA dupa decizia CCR

Procurorii DNA reactioneaza la discutiile generate de comunicatul emis de Curtea Constitutionala, privind conflictul constitutional dintre presedinte si Guvern, comunicat in care se spune ca presedintele urmeaza sa semneze decretul.

Buzarnescu, dupa calificarea in optimi la French Open: Nu pot sa cred ca se intampla asta!

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu, locul 33 WTA, care a eliminat-o vineri pe favorita 4, Elina Svitolina, in turul trei la Roland Garros, a notat pe Facebook ca nu ii vine sa creada ce i se intampla si a precizat ca se bucura de fiecare moment petrecut la Paris.

Andrea Petkovic, raspunznd ntrebarii reporterului HotNews.ro: Este grozav sa joci mpotriva Simonei Halep. Nu este puternica, nu este nalta, dar foloseste din plin talentul pe care l are

Eliminata in turul trei de la Roland Garros, Andrea Petkovic si-a ascuns doar pe jumatate supararea infrangerii la conferinta de presa, nemtoaica fiind dezamagita in primul rand de problemele avute la genunchiul drept. intrebata de reporterul HotNews. ro aflat la fata locului despre cum e sa joci impotriva Simonei Halep, Andrea a avut numai cuvinte de lauda la adresa liderului mondial. Iubesc sa o intalnesc, este o jucatoare atat de buna, te impinge sa joci cel mai bun tenis al tau. Nu este puternica, nu este inalta, dar foloseste din plin talentul pe care il are.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa decizia CCR

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut o prima reactie dupa decizia luata de Curtea Constitutionala, aceea de a admitesesizarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. CCR a constatat,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )