Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep joaca marti in primul tur la Wimbledon. Intra pe terenul central dupa Nadal

Adevărul Adevărul,
Simona Halep joaca marti in primul tur la Wimbledon. Intra pe terenul central dupa Nadal

Simona Halep, numarul 1 mondial, va evolua, marti, in primul tur la Wimbledon, in compania japonezei Kurumi Nara. Si Monica Niculescu si Ana Bogdan vor juca, marti, in primul tur la Wimbledon. continuă pe Adevărul

LIVE Cirstea si Dulgheru joaca in primul tur la Wimbledon

Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru evolueaza la aceasta ora in primul tur la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al sezonului si singurul care se disputa pe iarba.

Predictie surpriza pentru Simona Halep. Ce va face la Wimbledon

Simona Halep26 de ani, 1 WTA) este cap de serie numarul 1 laWimbledon si asasea favorita in opinia bookmaker-ilor. Un algoritm creat de britanicii de laThe Telegrafnu ii da sanse.

VESTI TRISTE pentru romani! SIMONA HALEP e in pericol la Wimbledon! Anunt disperat...

Turneul de la Wimbledon ar puteafi boicotat! Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, vineri, ca nu e normal si nici fair play ca jucatoarea americana Serena Williams sa participe la Wimbledon dupa ce a.

Simona Halep si-a aflat adversara din primul tur de la Wimbledon. Cu cine va juca romanca

Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, va juca impotriva japonezei Kurumi Nara in prima runda a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, potrivit tragerii la sorti.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Wimbledon

Desemnata principala favorita la castigarea turneului de la Wimbledon, al treilea concurs de Mare Slem al anului, Simona Halep a aflat, vineri, cu cince va juca in primul tur.

Cirstea si Dulgheru, debut perfect la Wimbledon

Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru au evoluat luni in primul tur la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al sezonului si singurul care se disputa pe iarba.

Calcule: Cum isi poate apara Simona Halep primul loc WTA la Wimbledon

Simona Halep abordeaza turneul de la Wimbledon din postura de lidera a ierarhiei mondiale, dar poate pierde aceasta pozitie in functie de jocul rezultatelor.

Cat ar putea castiga Simona Halep daca va triumfa la Wimbledon. Poate ajunge printre jucatoarele cu cele mai mari castiguri din tenis

Simona Halep a scris istorie in urma cu mai putin de trei saptamani cand a reusit sa castige primul ei turneu de Grand Slam la Roland Garros. Romanca va cauta sa profite de moralul bun si sa cucereasca un nou titlu de Mare slem pe iarba turneului de la Wimbledon, care va incepe luni.

Irina Begu, eliminata de o jucatoare de pe locul 204 WTA in primul tur la Wimbledon

Irina Begu, locul 37 WTA, a fost eliminata, luni, de sportiva britanica Katie Swan din Marea Britanie, locul 204 WTA, in primul tur la turneul de la Wimbledon.

Wimbledon: Simona Halep vs Kurumi Nara (101 WTA) n primul tur - Cu cine joaca fetele noastre n runda inaugurala

Simona Halep si-a aflat vineri adversara din primul tur de la Wimbledon al treilea Grand Slam al anului), liderul mondial urmand sa se dueleze cu jucatoarea Kurumi Nara Japonia, 26 de ani, 101 WTA). Tragerea la sorti nu a fost una prea norocoasa pentru Monica Niculescu - o va intalni pe Naomi Osaka.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2214 seconds )