Libnet.ro
UNICEF

14:31

Simona Halep s-a chinuit pe teren, la primul meci jucat, dupa 6 luni de pauza

B1 B1,
Simona Halep s-a chinuit pe teren, la primul meci jucat, dupa 6 luni de pauza

Simona Halep a obtinut o victorie dificila, cu 6-1, 1-6, 7-6 7-3), marti, in prima runda a turneului WTA de la Praga, dotat cu premii totale de 202. 250 dolari, la aproape sase luni de la ultimul sau meci. continuă pe B1

Asa am trait Simona Halep cu Polona Hercog la Praga

Simona Halep a disputat, marti, primul meci in circuitul WTA dupa o pauza de jumatate de an din cauza pandemiei de coronavirus.

WTA Praga: Simona Halep revine pe teren - Cand va avea loc meciul cu Polona Hercog

A disputat ultimul meci oficial pe 22 februarie, atunci cand a devenit campioana la Dubai. Simona Halep revine pe terenul de tenis cu ocazia turneului de la Praga, acolo unde o va intalni in runda inaugurala pe Polona Hercog. Meciul de marti, 11 august, va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Meci maraton pentru Simona Halep la revenirea in circuit

De sapte mingi de meci a avut nevoie Simona Halep pentru a castiga disputa cu Polona Hercog din Slovenia in primul tur la Praga.

Cu cine joaca Simona Halep in turul doi la WTA Praga. Adversara a eliminat o romanca in primul meci

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a trecut de Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost o partida cu multe rasturnari de situatie si nu mai putin de sase mingi de meci ratate de Simona Halep. Romanca a obtinut in cele din urma calificarea, chiar daca a recunoscut .

Simona Halep si-a aflat adversarele de la dublu. Meci tare pentru romanca

Simona Halep revine in circuitul WTA saptamana viitoare, la turneul WTA International de la Praga. Dupa o pauza de sase luni, provocata de pandemia de coronavirus, romanca vrea sa stea pe teren cat mai mult. Tocmai din acest motiv a ales sa se inscrie si in proba de dublu a turneului din Cehia. Va face .

Cand joaca Simona Halep primul meci la WTA Praga. Programul complet al competitiei

Simona Halep revine in circuitul WTA, dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus. Jucatoarea din Romania s-a inscris pentru turneul de categorie International, de la Praga. Meciurile de pe tabloul principal la competitia din Cehia vor incepe luni, 10 august. Halep este inscrisa atat in proba de simplu cat si in .

Simona Halep, replica amuzanta la Praga: Eu sunt deja batrana

Simona Halep joaca astazi primul meci in circuitul WTA, dupa o pauza de sase luni provocata de pandemia de coronavirus. Romanca s-a inscris si in proba de dublu a turneului de categorie International de la Praga. Va juca alaturi de Barbora Strycova, iar cele doua le infrunta pe rusoaicele Kudermetova si Pavlyuchenkova. Ploaia a intrerupt .

Simona Halep Polona Hercog 6-1, 1-6, 7-6, turul 1 la WTA Praga. Victorie pentru Halep, dupa sase mingi de meci ratate

UPDATE, ora 17:20 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Praga, dupa o victorie muncita cu Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. Simona a ratat sase mingi de meci, dar s-a concentrat in cele din urma pentru a obtine calificarea. Simona se impune in tiebreak si merge in turul 2. Hercog .

Ce a nemultumit-o pe Simona Halep dupa prima victorie dupa sase luni: Nu am terminat deloc bine

Simona Halep a obtinut calificarea in turul 2 la Praga, dupa victoria in fata Polonei Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6. A fost un meci maraton, in care romanca a ratat nu mai putin de sase mingi de meci. Chiar acest lucru a nemultumit-o, asa cum a declarat la final. Totusi, Halep a reusit sa isi .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Suma care pare ridicola pentru averea romancei

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 3), la capatul unui meci maraton. A fost o victorie care vine dupa sase luni de pauza, dar si dupa sase mingi ratate. O combinatie care a contribuit cu siguranta la cresterea moralului jucatoarei .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )