Libnet.ro
UNICEF

07:45

Simona Halep s-a intors in Romania dupa turneele din Golf. Ce planuri are pentru perioada urmatoare

Online Sport Online Sport,
Simona Halep s-a intors in Romania dupa turneele din Golf. Ce planuri are pentru perioada urmatoare

Vineri seara aproape de miezul noptii a aterizat la Bucuresti aeronava care a adus-o pe Simona Halep de la Dubai. continuă pe Online Sport

Simona Halep s-a plans de tratamentul din Romania: Nimeni nu a avut parte de ce am avut eu!

Campioana de Grand Slam si fosta numarul 1 WTA, Simona Halep spune ca a trecut prin momente dificile din cauza presiunii imense din tara. 2014 a fost anul in care Halep a cucerit planeta, dar si cel mai dificil din.

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep a avut un mesaj special dupa ce a zdrobit-o pe Tsurenko! Cu ce echipa tehnica va ataca urmatoarele turnee (VIDEO)

Simona Halep a iesit triumfatoare din duelul cu Lesia Tsurenko, scor 6-3 / 7-5, si a ajuns in sferturile de finala de la WTA Dubai, acolo unde va da piept cu Suarez Navarro. Totusi, intrebarea de pe buzele.

Simona Halep, in sferturile turneului de la Dubai, dupa o noua victorie in fata ucrainencei Lesia Tsurenko

Simona Halep 2 WTA) a invins-o, miercuri, pe ucraineanca Lesia Tsurenko 23 WTA) in optimile de finala ale turneului WTA Premier 5 de la Dubai, in doua seturi, cu scorul de 6-3, 7-5.

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului din Dubai. Romanca evolueaza fara antrenor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, Nr. 2 mondial, s-a calificat marti in optimile de finala ale turneului WTA de la Dubai Emiratele Arabe Unite), cu premii totale de 2. 000 dolari, dupa ce a invins-o pe.

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai (joi, 17:00)

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5.

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in sferturi la Dubai. Meciul ajunge in decisiv!

Simona Halep o intalneste pe Belinda Bencic din Elvetia intr-un meci pentru calificare in semifinalele de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Lesia Tsurenko in turul 3 la Dubai

Simona Halep o intalneste din nou pe Lesia Tsurenko din Ucraina, de aceasta data intr-un meci pentru calificarea in sferturile de la Dubai, turneu de categorie WTA Premier 5.

Simona Halep nu vrea sa-si ia antrenor in perioada urmatoare. Vreau sa traiesc zi de zi si sa vad ce-mi ofera viitorul

Simona Halep a afirmat miercuri ca nu doreste sa-si ia antrenor in perioada urmatoare si ca va merge la turneele de la Indian Wells si Miami cu actuala echipa. Am alaturi de mine cei trei baieti care.

Simona Halep dupa eliminarea de la Dubai: Am fost obosita

Dupa un adevarat tur de forta, cu noua meciuri in 11 zile, Simona Halep a parasit competitia de la Dubai si va reveni in Romania.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )