Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep s-a retras de la Rogers Cup, accidentare la glezna stanga

România Liberă România Liberă,
Simona Halep s-a retras de la Rogers Cup, accidentare la glezna stanga

Jucatoarea romana de tenis, Simona Halep, a decis sa abandoneze dupa pierderea primului set al sfert. continuă pe România Liberă

Halep, meci de infarct la Rogers Cup: Simona a trecut de Brady cu emotii uriase. Stim cu cine poate juca in optimi

Simona Halep 4 WTA) si-a inceput tentativa de a-si pastra trofeul la Rogers Cup cu un meci incredibil, de doua ore si jumatate, cu americanca Jennifer Brady 74 WTA).

Halep, descumpanita dupa debutul de la Rogers Cup: Simona a explicat de ce s-a chinuit pentru a trece de Brady

Simona Halep 4 WTA) a avut nevoie de trei seturi pentru a castiga duelul cu Jennifer Brady 74 WTA), o adversara de mana a doua, care a fost insa foarte aproape de a produce surpriza.

ANALIZA Halep, plina de regrete dupa Rogers Cup: Ce sansa a ratat si cum arata situatia ei in clasamentul mondial

Simona Halep a pierdut primul set cu Marie Bouzkova 91 WTA), dupa care a abandonat din motive medicale. Iesirea de la Rogers Cup in sferturi a fost una extrem de dureroasa si nu doar din cauza problemelor de la tendon.

Halep, doborata de accidentare la Rogers Cup: Simona, start ingrozitor si final dureros de meci cu Bouzkova

Tentativa Simonei Halep 4 WTA) de a-si pastra trofeul la Rogers Cup s-a incheiat in sferturi intr-o partida in care totul a mers prost pentru constanteanca de 27 ani.

Punct magic pentru Simona Halep, la Rogers Cup. Spectatorii au fost la picioarele ei

Simona Halep continua sa surprinda! Campioana noastra s-a calificat in turul III din cadrul turneului de la Toronto, dupa o partida de mai bine de doua ore. Halep a trecut victorioasa peste americanca. Halep s-a calificat in tuul III al turneului din Toronto Partida de doua ore si jumatate dintre Jennifer Brady si Simona Halep .

Halep la Rogers Cup: Mesajul emotionant transmis de Simona dupa abandon, pe Facebook, fanilor ei din Toronto

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep a fost nevoita sa abandoneze partida cu Marie Bouzkova Cehia, 91 WTA), din sferturi de la Rogers Cup, din cauza unei accidentari la tendon.

Simona Halep la Rogers Cup: Am avut probleme la tendonul lui Ahile inca de la primul meci

Simona Halep a abandonat meciul cu Marie Bouzkova Cehia, 91 WTA), din sferturi de la Rogers Cup, din cauza unei accidentari la tendon.

Halep la Rogers Cup. Simona va juca in sferturi cu o adversara pe care nu a intalnit-o niciodata

Simona Halep s-a calificat en-fanfare in sferturile de finala ale Rogers Cup, dupa ce a trecut usor de Svetlana Kuznetova, din Rusia.

Halep la Rogers Cup: Ce a nemultumit-o pe Simona in meciul pierdut in primul tur la turneul din Toronto

Simona Halep a spus, in conferinta de presa de dupa meciul de dublu pierdut in primul tur la Rogers Cup ca s-a simtit un pic batrana.

FOTO Halep la Rogers Cup. Cine a americanca de 24 de ani pe care o intalneste azi Simona in turul al doilea al turneului de la Toronto

Simona Halep intra azi in competitia de simplu de la Rogers Cup, unde o va intalni pe americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )