Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Birmingham. Rateaza sansa de a deveni numarul 1 in lume

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a retras de la turneul de la Birmingham. Rateaza sansa de a deveni numarul 1 in lume

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Birmingham. Jucatoarea de tenis a decis sa nu forteze glezna dreapta si sa se retraga de la turneul, care va avea loc saptamana viitoare, potrivit. continuă pe Antena3

Decizie de ultim moment: Simona Halep s-a retras

Simona Halep a luat o decizie importanta in ceea ce priveste viitorul sau. Romanca a decis sa se retraga de la un turneu important, chiar daca hotarand acest lucru rateaza si sansa sa fie.

Simona Halep a renuntat la turneul WTA de la Birmingham

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, nu va mai participa la turneul WTA pe iarba de la Birmingham Marea Britanie), dotat cu premii de 819. 940 dolari, care se va desfasura in perioada 19-25 iunie.

Tenismena Simona Halep a renuntat la turneul WTA de la Birmingham, din iunie

Sportiva Simona Halep, numarul doi mondial, a anuntat ca nu va mai participa la turneul WTA pe iarba de la Birmingham Marea Britanie), dotat cu premii de 819. 940 dolari, care se va desfasura in perioada 19-25 iunie, potrivit Agerpres.

Simona Halep a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA si este prima in ierarhia pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA de simplu, cu 6. 850 de puncte, si este prima in ierarhia pentru Turneul Campioanelor, cu 3. 490 de puncte.

Simona Halep, pe locul doi in clasamentul WTA, dupa turneul de la Paris

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a urcat pe locul al doilea in clasamentul WTA, dupa ce a ajuns in finala turneului de la Roland Garros.

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoarea lunii mai. Unde puteti vota

Simona Halep a fost nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii mai, alaturi de urcaineanca Elina Svitolina si de letona Jelena Ostapenko, anunta news. ro. in mai, Halep a castigat turneul de.

INTERVIU O altfel de Simona Halep: Nu port aur galben, ador rochiile si pantofii cu toc! Care este meciul in care n-ar mai fi iesit de pe teren

Dincolo de Simona Halep, care este omul momentului in sportul romanesc, exista o Simona Halep pe care prea putini o cunosc.

Simona Halep amana revenirea pe teren

Invinsa in finala de la Roland Garros, Simona Halep nu este pregatita sa revina prea curand pe terenul de tenis.

Imagini surprinzatoare cu Simona Halep. La ce i-a cerut Darren Cahill sa renunte - FOTO

Simona Halep a aparut intr-un pictorial inedit, realizat chiar inainte de Roland Garros. Pentru cei obisnuiti s-o vada pe Simona doar concentrata pe terenul de tenis, imaginile cu finalista de anul.

Simona Halep a fost nominalizata pentru titlul de jucatoarea lunii mai in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, locul 2 in clasamentul WTA, a fost nominalizata la titlul de jucatoarea lunii mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2753 seconds )