Libnet.ro
UNICEF

19:45

Simona Halep a renuntat la turneul WTA de la Birmingham

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep a renuntat la turneul WTA de la Birmingham

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, nu va mai participa la turneul WTA pe iarba de la Birmingham Marea Britanie), dotat cu premii de 819. 940 dolari, care se va desfasura in perioada 19-25 iunie. continuă pe Hotnews

Tenismena Simona Halep a renuntat la turneul WTA de la Birmingham, din iunie

Sportiva Simona Halep, numarul doi mondial, a anuntat ca nu va mai participa la turneul WTA pe iarba de la Birmingham Marea Britanie), dotat cu premii de 819. 940 dolari, care se va desfasura in perioada 19-25 iunie, potrivit Agerpres.

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoarea lunii mai. Unde puteti vota

Simona Halep a fost nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii mai, alaturi de urcaineanca Elina Svitolina si de letona Jelena Ostapenko, anunta news. ro. in mai, Halep a castigat turneul de.

Simona Halep a fost nominalizata pentru titlul de jucatoarea lunii mai in circuitul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, locul 2 in clasamentul WTA, a fost nominalizata la titlul de jucatoarea lunii mai.

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep adora bijuteriile din aur roz, rochiile si pantofii cu toc: Am o bratara-talisman pe care o port tot timpul

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 2 WTA, sustine ca adora bijuteriile clasice si discrete, cat si rochiile si pantofii cu toc, desi nu apuca sa poarte tinute elegante decat cand merge la evenimente sau la petreceri.

OFICIAL: Simona Halep, locul 2 in clasamentul WTA

Simona Halep este, incepand de luni, noul numar doi din ierarhia WTA, jucatoarea noastra acumuland 6. 850 de puncte. Clasamentul este dominat in continuare de Angelique Kerber, in timp ce pe trei se afla Karolina Pliskova.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Birmingham. Rateaza sansa de a deveni numarul 1 in lume

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Birmingham. Jucatoarea de tenis a decis sa nu forteze glezna dreapta si sa se retraga de la turneul, care va avea loc saptamana viitoare, potrivit.

Simona Halep, pe locul doi in clasamentul WTA, dupa turneul de la Paris

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a urcat pe locul al doilea in clasamentul WTA, dupa ce a ajuns in finala turneului de la Roland Garros.

Veste buna pentru Simona Halep! Jucatoarea romanca a urcat in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep a urcat de pe locul patru pe doi in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a jucat finala turneului de la Roland.

Simona Halep a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA si este prima in ierarhia pentru Turneul Campioanelor

Simona Halep a urcat pe locul 2 in clasamentul WTA de simplu, cu 6. 850 de puncte, si este prima in ierarhia pentru Turneul Campioanelor, cu 3. 490 de puncte.

inca un motiv pentru care Romania trebuie sa fie mandra de Simona Halep. Ce performanta a mai realizat jucatoarea de tenis

Federatia Internationala arata ca de mai bine de trei ani, Simona Halep se mentine in Top 10 WTA, avand cea mai consistenta prezenta in lumea tenisului dupa Serena Williams, potrivit.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )