Libnet.ro
UNICEF

23:30

Simona Halep, sedinta foto pentru o companie de articole sportive

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, sedinta foto pentru o companie de articole sportive

Simona Halep a lasat tenisul pentru o sedinta foto. Halep a pozat pentru compania de echipamente sportive cu care are un contract de sponsorizare. A pus pozele pe o retea de socializare, iar fanii i-au transmis gandurike lor bune. continuă pe România Liberă

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, dupa Serena Williams si Maria Sarapova

Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 6. 292 puncte, in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis din lume, dat publicitatii luni de WTA, primele doua pozitii fiind ocupate in continuare de Serena Williams.

Simona Halep a primit un tricou al echipei Real Madrid

Simona Halep a avut surpriza sa gaseasca un tricou cu numele ei in magazinul de suveniruri al echipei Real Madrid. Zi de shopping la magazinul de pe stadionul Bernabeu si o surpriza foarte mare: un tricou creat.

Simona Halep, pe urmele lui Lucian Bute

Simona Halep experimenteaza lucruri noi in vacanta pe care si-a luat. -o la finele sezonului. Dupa ce a participat la o sedinta foto, Halep a mers la sala de box.

Simona Halep a primit un tricou al echipei Real Madrid (FOTO)

Simona Halep, locul 3 WTA, a vizitat, joi, Stadionul Santiago Bernabeu, unde a primit un tricou al echipei campioane a Europei, Real Madrid, cu numele ei si cu numarul 1 inscriptionate pe spate. Ieri, zi de shopping.

Simona Halep, tinta jurnalistilor britanici. Ce au scris acestia despre romanca: E nedrept!

Editia britanica a portaluluiGive Me Sport a publicat recent o analiza a sezonului 2014 din tenisul feminin. La final, englezii au avansat si cateva pronosticuri pentru 2015, ei fiind siguri ca Bouchard, si nu.

Clasamentul WTA: Simona Halep va incheia anul pe locul trei

Simona Halep va incheia anul 2014 pe locul trei in ierarhia WTA, jucatoarea din Romania acumuland 6. 292 de puncte. Simona a fost depasita doar de Serena Williams 1) si Maria Sharapova 2).

Simona Halep a terminat sezonul pe locul 3 WTA. Cum arata varful clasamentului mondial la final de an

Simona Halep a incheiat sezonul competitional pe locul 3 inclasamentulWTA, fiind devansata doar de Serena Williams si de Maria Sarapova.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul mondial

Jucatoarea Simona Halep ramane si in aceasta saptamana pe locul trei in clasamentul mondial dat publicitatii de WTA.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, ea avand in prezent 6. 292 de puncte, informeaza wtatennis. com. Irina-Camelia Begu se mentine pe locul 42, cu 1. 201 puncte, Monica .

Marion Bartoli, despre motivele renuntarii la tenis. Frantuzoaica s-a retras dupa infrangerea cu Simona Halep

Marion Bartoli s-a retras din tenis in 2013, ultimul sau meci fiind cu Simona Halep, cand romanca s-a impus in turneul de la Cincinnati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )