Libnet.ro
UNICEF

05:15

Simona Halep, sefa afacerilor imobiliare de pe litoral. Ce constructie impresionanta a ridicat sportiva la malul marii (FOTO)

B1 B1,
Simona Halep, sefa afacerilor imobiliare de pe litoral. Ce constructie impresionanta a ridicat sportiva la malul marii (FOTO)

Simona Halep este cea mai bine platita sportiva din Romania. Chiar daca suma pe care o are in cont nu este deloc una mica, Simona Halep stie sa nu-si cheltuie banii gresit, ci face totul cu cap. continuă pe B1

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Batalie pentru locul 1 mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu.

Simona Halep a pierdut meciul cu Garbine Muguruza. Daca invingea, Halep devenea numarul unu in tenisul feminin mondial

Simona Halep a pierdut finala meciului de la Cincinnati. Garbine Muguruza a castigat meciul cu 6-1, 6-0.

Simona Halep o infrunta pe Garbine Muguruza. Daca invinge, Halep devine numarul unu in tenisul feminin mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep poate urca duminica seara pe prima pozitie a clasamentului WTA, in cazul unei victorii in finala turneului de la Cincinnati SUA), in fata spaniolei Garbine Muguruza, campioana de la Wimbledon.

LIVE Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati

Urmariti in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep o intalneste pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep va urca pe primul loc in clasamentul mondial.

LIVE Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati (21:00)

Urmariti in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep o intalneste pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep va urca pe primul loc in clasamentul mondial.

Asa am trait Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati

Am transmis in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep a intalnit-o pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep ar fi urcat pe primul loc in clasamentul mondial.

Simona Halep, nimicita de Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati! Romanca a luat un singur joc

Simona Halep a fost invinsa de Garbine Muguruza in finala turneului de la Cincinnati, 6-1, 6-0 pentru jucatoarea din Spania. Halep a jucat incredibil de slab si a ratat din nou sansa de a urca pe locul unu WTA.

Garbine Muguruza, primele declaratii inainte de infruntarea decisiva cu Simona Halep

Halep - Muguruza. Garbine Muguruza, nr. 6 WTA, a declarat, inaintea finaleide la Cincinnati, pe care o va disputa cu Simona Halep, ca va fi un meci incitant, chiar daca Simona va.

LIVESCORE Simona Halep vs Sloane Stephens (dupa ora 23:00)

Cap de serie numarul doi, Simona Halep se afla la o singura victorie distanta de calificarea in finala turneului Premier 5 de la Cincinnati. Pana acolo, Simona trebuie sa o invinga pe Sloane Stephens, locul 151 WTA, din SUA, beneficiara a unui wild-card. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si Livescore pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Sloane Stephens 6-2, 5-1

Cap de serie numarul doi, Simona Halep se afla la o singura victorie distanta de calificarea in finala turneului Premier 5 de la Cincinnati. Pana acolo, Simona trebuie sa o invinga pe Sloane Stephens, locul 151 WTA, din SUA, beneficiara a unui wild-card. Meciul este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )