Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep si-a aflat adversarele de la turneul din Dubai, unde este principala favorita dupa retragerea Serenei Williams

B1 B1,
Simona Halep si-a aflat adversarele de la turneul din Dubai, unde este principala favorita dupa retragerea Serenei Williams

Simona Halep si-a aflat adversarele de la turneul din Dubai, competitie la care sunt puse la bataie premii de 2 milioane si jumatate de dolari. Simona va avea primul meci in runda a doua a competitiei, acolo unde. continuă pe B1

Simona Halep si-a aflat adversara de la Dubai

Simona Halep a aflat sambata adversara pe care o intalni in primul tur al turneului WTA de la Dubai, care incepe luni.

Simona Halep vorbeste despre retragere

Simona Halep a vorbit despre retragere sa din tenis si, cel putin conform spuselor sale de acum, aceasta nu este foarte indepartata.

Simona Halep se pregateste in soarele de la Dubai (video)

Simona Halep se afla de miercuri la Dubai, iar joi a facut primul antrenament in soarele arzator, de la mijlocul zilei. Iata imaginile. Turneul incepe luni, iar Halep este a doua favorita dupa Serena Williams. Anul trecut a fost eliminata in primul tur, la primul meci de dupa castigarea trofeului de la Doha. Turneul de la Dubai are premii de 2,5 milioane de dolari, triple fata de Doha, si se joaca pe o suprafata rapida, de hard, care nu se pliaza bine pe jocul Simonei.

Tragere buna pentru Simona Halep la Dubai, unde a devenit principala favorita

Tragere buna pentru Simona Halep la Dubai, unde a devenit principala favorita. Potentiala revansa cu Makarova in sferturi Azi a avut loc tragerea la sorti a primului turneu de dupa Australian Open la care va participa Simona Halep, turneul Premier de la Dubai, cel mai puternic al lunii februarie, cu premii totale in valoare de 2,513 milioane de dolari.

Serena Williams, forfait la Dubai - Simona Halep a devenit favorita numarul unu la castigarea turneului WTA

Serena Williams a anuntat ca nu va participa la turneul WTA de la Dubai, competitie care va debuta pe 16 februarie. Sportiva din SUA a pus acest abandon pe seama oboselii. In urma retragerii Serenei, Simona Halep a devenit cap de serie numarul unu.

Simona Halep a ajuns la Dubai, cel de-al patrulea turneu la care va participa in acest an. Primele declaratii

Simona Halep se pregateste de a patra competitie de circuit din 2015, turneul de la Dubai fiind programat in perioada 15-21 februarie.

Simona Halep a ajuns la Dubai si are nemultumiri

Simona Halep a ajuns miercuri la Dubai si a inceput pregatirea pentru turneul la care va participa incepand de luni.

Simona Halep a devenit favorita nr. 1 a turneului WTA de la Dubai. Romanca si-a aflat posibilele adversare

Simona Halep a devenit principala favorita a turneului WTA de la Dubai, dupa ce Serena Williams, liderul clasamentului mondial, s-a retras din competitie, potrivit anuntului facut de organizatorii concursului din Emiratele Arabe Unite.

Ar poza Simona Halep in reviste pentru adulti?

Desi ea a declarat ca nu ar accepta nici in ruptul capului sa pozeze nud in reviste pentru adulti, un specialist in domeniu este de parere ca exista o modalitate prin care Simona Halep ar putea fi convinsa sa faca acest lucru. Si nu este vorba despre bani! .

Simona Halep a devenit favorita nr. 1 a turneului de la Dubai, dupa ce liderul ierarhiei WTA s-a retras din concurs

Simona Halep a devenit principala favorita a turneului WTA de la Dubai, dupa ce Serena Williams, liderul clasamentului mondial, s-a retras din competitie, potrivit anuntului facut de organizatorii concursului din Emiratele Arabe Unite.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3549 seconds )