Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep si-a facut cel mai frumos cadou de ziua sa. Romanca s-a calificat in premiera in sferturile turneului de la Wuhan

B1 B1,
Simona Halep si-a facut cel mai frumos cadou de ziua sa. Romanca s-a calificat in premiera in sferturile turneului de la Wuhan

Simona Halep si-a facut cel mai frumos cadou de ziua sa dupa ce s-a calificat in sferturile turneului de la Wuhan dupa ce a trecut de Yaroslava Shvedova, in doua seturi. Romanca s-a impus. continuă pe B1

Si mie, care va detest, ca orice roman normal la cap, imi vine putin sa lacrimez. Banciu, despre cel mai frumos cadou primit de Voiculescu, aflat in al 3-lea an de stat in puscarie (VIDEO)

Dan Voiculescu si-a sarbatorit cea de-a 70-a aniversare dupa gratii. Acesta a povestit pe blogul sau si care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodata. Un mar, a spus Voiculescu.

LIVE Simona Halep-Madison Keys in sferturi la Wuhan (joi, dupa ora 9:00)

Simona Halep o intalneste, joi nu mai devreme de ora 9:00 a diminetii in Romania, pe americanca Madison Keys in sferturile de finala la Wuhan Open, competitie dotata cu premii totale in valoare de 2. 28 milioane de dolari.

De ce nu-si mai vorbesc Simona Halep si Irina Begu, cele mai bune jucatoare din tenisul feminin romanesc

Simona Halep si Irina Begu se vor intalni azi, in turul al doilea al turneului de la Premier 5 de la Wuhan, dotat cu premii in valoare de peste doua milioane de dolari.

Cand are loc duelul Simona Halep-Irina Begu, la turneul de la Wuhan, si care este bilantul intalnirilor directe dintre ele

Sortii au decis ca Simona Halep si Irina Begu, cele mai bune jucatoare din Romania, sa se intalneasca in turul al doilea la Wuhan.

VIDEO. Simona Halep implineste 25 de ani. Ce a realizat pana acum cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei si care sunt planurile ei de viitor

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, implineste, la data de 27 septembrie, 25 de ani. Simona a inceput sa joace tenis la varsta de patru ani, iar performantele ei au atins nivelul maxim in anul 2015, cand a ajuns pe locul doi in ierarhia WTA.

Simona Halep, la ceas de aniversare. Jucatoarea de tenis implineste 25 de ani

Simona Halep, una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din Romania, implineste astazi 25 de ani! Simona isi serbeaza ziua de nastere la Wuhan China), acolo unde este calificata in.

Simona Halep vorbeste despre declinul Serenei Williams. Mi-e mai usor acum!

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Wuhan, dupa ce a trecut lejer de Irina Begu, care a abandonat in setul al doilea.

Simona Halep defileaza in turneul de la Wuhan, calificandu-se in sferturile de finala. Simona Halep - Madison Keys, urmatoarea confruntare

Simona Halep traverseaza o perioada excelenta, iar acest lucru se vede in evolutiile sportivei de pe locul 5 WTA. Simona a reusit sa paseasca in premiera in faza sferturilor de finala de la Wuhan, competitie din circuitul Mandatory.

Simona Halep ajunge pentru prima data in sferturi la Wuhan

Jucatoarea Simona Halep a obtinut, miercuri, o victorie concludenta in fata Yaroslavei Shvedova din Kazahstan si s-a calificat intre cele mai bune opt jucatoare la turneul Wuhan Open din China, dotat cu premii totale in valoare de 2. 28 milioane de dolari.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in sferturi la Wuhan

Vedeti mai jos ce a declarat Simona Halep, miercuri, dupa calificarea intre primele opt jucatoare la turneul de la Wuhan, China.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )