Libnet.ro
UNICEF

22:00

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Wuhan Open. Pe cine va intalni jucatoarea romana

Antena3 Antena3,
Simona Halep si-a aflat adversarele de la Wuhan Open. Pe cine va intalni jucatoarea romana

Simona Halep va participa la turneul Premier 5 Wuhan Open. Vineri dimineata a avut loc tragerea la sorti a tabloului principal al turneului de la Wuhan, iar pe Simona o asteapta adversare de temut. Potrivit. continuă pe Antena3

Veste buna pentru Simona Halep. Ce a aflat de la WTA

Simona Halep a aflat ca s-a clasat pe locul 2 in topul celor mai frumoase lovituri ale lunii august. Numarul 2 WTA a primit 25 % dintre voturile exprimate pe site-ul wta. com pentru executia din meciul cu.

Simona Halep a ajuns in China, pentru turneele de la Wuhan si Beijing. Cu cine a fost surprinsa sportiva in avion - FOTO

Simona Halep, numarul 2 WTA, a plecat miercuri in China, unde urmeaza sa participe la turneele de la Wuhan si Beijing, iar apoi va merge in Singapore pentru Turneul Campioanelor. O fotografie cu jucat.

WTA Wuhan: Simona Halep va juca in turul doi cu invingatoarea partidei Daria Kasatkina vs Alison Riske

Simona Halep va debuta la turneul WTA de la Wuhan direct in turul doi, faza a competitiei unde o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Daria Kasatkina si Alison Riske.

Simona Halep a atras toate privirile la un eveniment al unui sponsor. Cum a aparut sportiva

Simona Halep a fost vazuta in ultimele zile in Capitala, unde s-a antrenat pentru turneul de la Wuhan. Jucatoarea de tenis si-a facut timp si pentru relaxare. Halep a profitat de timpul liber avut.

Simona Halep a plecat increzatoare in China: E un lucru foarte bun ca l-am luat pe Andrei Pavel in echipa

Simona Halep a plecat, miercuri, in China, acolo unde va participa in urmatoarea perioada la turneele de la Wuhan si Beijing. E un lucru foarte bun ca l-am luat pe Andrei Pavel in echipa, sper sa mearga bine si sa facem rezultate, a precizat locul 2 WTA.

Simona Halep a plecat in China cu un nou antrenor in echipa

Jucatoarea Simona Halep, numarul 2 mondial, a plecat miercuri spre China, acolo unde va participa la turneele de la Wuhan si Beijing, ultimele concursuri inaintea Turneului Campioanelor, unde este deja calificata alaturi de Garbine Muguruza.

FOTO Simona Halep a zburat azi in China si la plecare a facut 12 copii fericiti

Simona Halep a plecat in aceasta dimineata catre China, acolo unde va juca la doua turnee, cele de la Wuhan si Beijing.

Simona Halep, incantata de venirea noului antrenor: Eu l-am vrut de mai demult, dar atunci nu s-a putut

Simona Halep isi consuma ultimele zile de vacanta, urmand ca de luni sa joace in China, mai intai la Wuhan, apoi la Beijing.

Ce crede Simona Halep despre fetita Serenei Williams

Jucatoarea Simona Halep a declarat, miercuri, ca o va felicita pe Serena Williams cand o va vedea prima data, dupa ce sportiva americana a dat nastere unei fetite. Halep crede ca fetita Serenei Williams va.

Adevarul despre relatia dintre Simona Halep si Serena Williams, spus chiar de jucatoarea noastra. Ce vrea sa faca ea cand o va intalni pe americanca

Simona Halep n-a reusit sa profite de retragerea temporara din circuit a Serenei Williams si sa treaca pe primul loc in clasamentul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )