Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep: Sunt foarte multumita de prestatia mea, a fost un turneu incredibil

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Sunt foarte multumita de prestatia mea, a fost un turneu incredibil

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, sambata seara, dupa calificarea in finala turneului de la Doha, ca aceasta competitie a fost incredibila pentru ea pana acum si ca este foarte multumita de. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Doha.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2. 070 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep a invins-o, in turul trei, cu scorul de 6-4, 6-1, dupa o ora si 11 minute, pe Annika Beck Germania), pozitia 55 in ierarhia mondiala. In sferturi de finala, Simona Halep o va intalni pe Sara Errani Italia), a patra favorita a .

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Doha.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2. 070 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6 7/5), dupa doua ore si 28 de minute, pe Kaia Kanepi Estonia), pozitia 27 in ierarhia mondiala. In turul trei, Simona Halep o va intalni pe Annika Beck Germania), locul 55 WTA, care a .

Simona Halep s-a calificat in finala de la Doha, dupa o victorie senzationala in fata numarului 4 mondial

Simona Halep a reusit sambata o partida extraordinara in semifinalele turneului WTA de la Doha, unde a invins-o pe Agnieszka Radwanska, a doua favorita a turneului. Condusa cu 5-2 in primul set, Halep a.

VIDEO WTA Doha: Simona Halep s-a calificat in finala dupa o evolutie entuziasmanta cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep favorita sapte) s-a calificat in finala turneului WTA de la Doha, sportiva din Romania invingand-o pe Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul doi. Halep s-a impus in doua seturi, scor 7-5, 6-2, dupa un meci care a durat o ora si 28 de minute.

Simona Halep, in finala la Doha.

Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA a invins-o pe Agnieszka Radwanska, sambata, cu scorul de 7-5, 6-2. Romanca va juca finala turneului de la Doha. Turneul de categorie Premier 5 de la Doha Qatar), este dotat cu premii de 2. 070 de dolari. Simona Halep va juca finala cu Angelique Kerber, cap de serie numarul 6 si locul 9 WTA. Stire in curs de actualizare.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha

Simona Halep s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha Qatar). Romanca a invins-o, scor 6-2, 6-0, pe italianca Sara Errani, locul 7 WTA. Halep a avut nevoie doar de 53 de.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Doha

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Doha Qatar). Halep a avut nevoie doar de 53 de minute pentru.

Bravo, SIMONA HALEP! Romanca s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Doha

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 2. 070 de dolari, .

Simona Halep merge in sferturi la Doha dupa o victorie cu Beck (zisa si Break)

Simona Halep a castigat joi seara un meci dificil la Doha, contra jucatoarei Anikka Beck. Parca un nume predestinat, Beck a reusit in meci sa faca doar break-uri, nu si-a convertit niciodata propriul serviciul in fata jucatoarei din Romania. La randul sau, Halep a trebuit sa faca break-uri pe banda rulanta, pana sa prinda schema spre finalul primului set.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Doha

Simona Halep, cap de serie numarul 7 si locul 10 WTA, s-a calificat, miercuri, in turul trei al turneului de la Doha, relateaza Mediafax. Halep a invins-o, in turul doi, cu scorul de 6-4, 3-6, 7-6 7/5), dupa doua.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )