Libnet.ro
UNICEF

07:45

Simona Halep, sustinuta de copiii si tinerii din toate colturile tarii! Trimite si tu incurajari pe simona@antena3.ro

Antena3 Antena3,
Simona Halep, sustinuta de copiii si tinerii din toate colturile tarii! Trimite si tu incurajari pe simona@antena3.ro

Romanii de pretutindeni sunt alaturi de Simona Halep, noua campioana a sportului romanesc. Aceasta a avut un parcurs spectaculos la Roland Garros, fiind de neinvins pe parcursul concursului. Sambata, de la ora. continuă pe Antena3

Simona Halep, sustinuta de gimnastele din lotul national: Bafta, Simona!

Gimnastele din lotul national al Romaniei o sustin pe Simona Halep, inainte de confrutarea de pe zgura cu Maria Sharapova de sambata seara.

Copiii din toate colturile tarii i-au transmis mesaje de incurajare Simonei Halep

Toata suflarea e alaturi de Simona Halep, inaintea confruntarii care va rescrie istoria tenisului romanesc. Copii si tineri din toate colturile tarii au transmis mesaje de sustinere si incurajare. De la.

Simona Halep sustinuta de campioanele Europei

Gimnastele de la lotul national si-au facut timp, intre antrenamente, sa ii transmit un mesaj de sustinere Simonei Halep inaintea meciului de maine, cu Maria Sarapova, d in finala de la Roland Garros.

incurajarile campionilor romani pentru Simona Halep

Multe mesaje de sustinere pentru Simona Halep din lumea sportului. Presedintele Federatiei Romane de Tenis, fosti tenismeni dar si ministrul Tineretului si Sportului sunt convinsi ca Simona va castiga finala.

Si francezii sunt alaturi de Simona Halep, in marea confruntare de la Roland Garros

Si francezii sunt alaturi de Simona Halep, in marea confruntare din finala de la Roland Garros de maine. Cu totii spera ca jucatoarea sa rescrie succesul lui Ilie Nastase de acum 41 de ani. Este o.

Mircea Badea si Felix Rache, mesaj de incurajare pentru Simona Halep

Realizatorul emisiunii in Gura Presei o incurajeaza pe Simona Halep pentru marele meci din Roland Garros impotriva Mariei Sharapova, meci care va fi difuzat la Antena 3, in parteneriat cu Eurosport de la orele.

Romanii de pretutindeni, alaturi de Simona Halep. Militarii din Afganistan i-au transmis mesaje de sustinere

Cu doar o zi inainte de marea finala de la Roland Garros, Simona Halep primeste sute de mesaje de sustinere de la romani raspanditi in toate colturile lumii. Cei din urma care i-au transmis incurajari jucatoarei noastre sunt militarii romani din Afganitan.

LIVETEXT Simona Halep - Maria Sarapova, in finala de la Roland Garros! Simona va fi sustinuta puternic, sunt sute de stegulete tricolore pe arena centrala

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc in finala Grand Slamului de la Paris, partida care este programata incepand cu ora 16. Meciul e in direct pe Eurosport, pe Antena 3 si in format livetext pe adevarul. ro.

Finala de la Roland Garros: Simona Halep, invinsa de Maria Sarapova in 3 seturi, dupa 3 ore de joc!

Simona Halep si Maria Sarapova au oferit o finala admirabila la Roland Garros. Rusoaica s-a impus extrem de dificil, cu 6-4, 6-7, 6-4!.

Finala de la Roland Garros: Simona Halep, invinsa de Maria Sarapova in trei seturi, dupa trei ore de joc

Simona Halep si Maria Sarapova au oferit o finala admirabila la Roland Garros. Rusoaica s-a impus extrem de dificil, cu 6-4, 6-7, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )