Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, tinta ironiilor dupa retragerea din turneul de la Tokyo: ii e teama de radiatiile din Fukushima. Va juca un turneu desfasurat chiar pe un teren sterilizat in spatele casei sale

B1 B1,
Simona Halep, tinta ironiilor dupa retragerea din turneul de la Tokyo: ii e teama de radiatiile din Fukushima. Va juca un turneu desfasurat chiar pe un teren sterilizat in spatele casei sale

Simona Halep s-a retras in ultimul moment de la turneul Premier de saptamana aceasta de la Tokyo. Acest tip de abandon se inscrie in nota clasica facuta cunoscuta de jucatoarea din. continuă pe B1

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Tokyo din cauza unei accidentari la piciorul stang

Jucatoarea Simona Halep, locul 5 WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier Toray Pan Pacific Open de la Tokyo din cauza unei accidentari la piciorul stang. Simona Halep va debuta in sezonul de.

Simona Halep a anuntat motivul pentru care NU va participa la turneul de la Tokyo

Jucatoarea Simona Halep, nr. 5 in tenisul mondial, a explicat miercuri, pe site-ul WTA, motivul pentru care nu va participa la Toray Pan Pacific Open.

Schimbare de planuri pentru Simona Halep. Romanca nu va mai participa la urmatorul turneu la care era inscrisa

Simona Halep este la un pas de a se califica la Turneul Campioaneor care se desfasoara in luna octombrie, la Singapore.

Simona Halep isi pastreaza locul in clasamentul WTA dupa US Open

WTA a anuntat, luni, clasamentul actualizat dupa US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, iar Simona Halep ramane pe pozitia a 5-a.

OFICIAL: Angelique Kerber, noul lider WTA - Simona Halep se mentine pe 5

Angelique Kerber 28 de ani) este in mod oficial noul lider al ierarhiei WTA, jucatoarea din Germania detronand-o pe Serena Williams. Dupa 186 de saptamani consecutive, Serena pierde fotoliul de lider. Simona Halep se mentine pe locul 5, cu 4801 puncte. Kerber este cea mai varstnica jucatoare care devine lider al clasamentului WTA, vechea performanta fiind a lui Jennifer Capriati 25 ani si 200 de zile).

Simona Halep a urmarit cu sufletul la gura finala US Open. Ce a vrut sa vada romanca

Simona Halep se mentine pe locul 5 in clasamentul WTA, dupa ce jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber s-a impus sambata in finala US Open in trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4, in 2 ore.

Simona Halep este, in continuare, pe locul cinci in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep ramane pe locul cinci in clasamentul mondial feminin, cu 4. 801 de puncte, informeaza WTA, luni.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )