Libnet.ro
UNICEF

15:15

Simona Halep este, in continuare, pe locul cinci in clasamentul WTA

România Liberă România Liberă,
Simona Halep este, in continuare, pe locul cinci in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep ramane pe locul cinci in clasamentul mondial feminin, cu 4. 801 de puncte, informeaza WTA, luni. continuă pe România Liberă

Simona Halep isi pastreaza locul in clasamentul WTA dupa US Open

WTA a anuntat, luni, clasamentul actualizat dupa US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, iar Simona Halep ramane pe pozitia a 5-a.

Simona Halep a urmarit cu sufletul la gura finala US Open. Ce a vrut sa vada romanca

Simona Halep se mentine pe locul 5 in clasamentul WTA, dupa ce jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber s-a impus sambata in finala US Open in trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4, in 2 ore.

Simona Halep la revenirea in tara: Am avut o sansa cu Serena

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a declarat, vineri, la revenirea in tara dupa participarea la US Open, ca nu este o surpriza ca americanca Serena Williams a pierdut primul loc in clasamentul mondial.

Simona Halep la revenirea in tara: Nu este o surpriza ca Serena a pierdut primul loc

Simona Halep a revenit, vineri, in Romania dupa turneul de la US Open, unde a fost eliminata de Serena Williams in faza sferturilor de finala. Numarul 5 WTA a declarat ca nu este o surpriza ca Serena a pierdut primul loc in clasamentul mondial, americanca fiind invinsa de Karolina Pliskova 11 WTA) in semifinale.

OFICIAL: Angelique Kerber, noul lider WTA - Simona Halep se mentine pe 5

Angelique Kerber 28 de ani) este in mod oficial noul lider al ierarhiei WTA, jucatoarea din Germania detronand-o pe Serena Williams. Dupa 186 de saptamani consecutive, Serena pierde fotoliul de lider. Simona Halep se mentine pe locul 5, cu 4801 puncte. Kerber este cea mai varstnica jucatoare care devine lider al clasamentului WTA, vechea performanta fiind a lui Jennifer Capriati 25 ani si 200 de zile).

Simona Halep: trei turnee, un milion de euro!

Simona Halep, locul 5 WTA, a incheiat circuitul american cu un sfert de finala la US Open si cu o mica avere in conturi.

Serena Williams pierde prima pozitie in clasamentul WTA, dupa infrangerea din semifinalele US Open

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams va pierde prima pozitie in clasamentul WTA, dupa infrangerea suferita in semifinalele turneului US Open, in meciul cu Karolina Pliskova din Cehia.

Simona Halep, o noua lovitura financiara! Cati bani a castigat la US Open

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala de la US Open, dupa un meci dramatic cu Serena Williams. Romanca de 24 de ani a avut parte insa si de o veste buna. A castigat aproape.

Simona Halep participa la turneul de la Tokyo

Oprita de Serena Williams in sferturi de finala la US Open, Simona Halep trece Oceanul Pacific pentru a evolua saptamana viitoare la turneul WTAde la Tokyo.

Simona Halep sufera de o boala care ii afecteaza jocul: Sportiva a contractat o bacterie periculoasa

Numeroase persoane s-au intrebat care sunt motivele pentru care Simona Halep are fluctuatii in joc, alternand de la turnee unde joaca impresioneaza la turnee in care pierde neasteptat cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )