Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep si Toni Iuruc au amanat nunta. Adevaratul motivul din spatele deciziei care a uimit intreaga familie

B1 B1,
Simona Halep si Toni Iuruc au amanat nunta. Adevaratul motivul din spatele deciziei care a uimit intreaga familie

Simona Halep si logodnicul ei, Toni Iuruc ar fitrecut prin momente tensionate din cauza pandemiei. Cei doi indragostiti ar fidecis ca pentru moment, in contextul pandemiei si al recomandarilor cu. continuă pe B1

Cum a aparut Simona Halep la mare cu iubitul. Oamenii s-au uitat lung dupa ei

Simona Halep si-a facut aparitia alaturi de iubitul sau la mare. Oamenii i-au privint indelung pe cei doi amorezi pe litoral. Cum au fost surprinsi viitorii soti? Simona Halep, surprinsa cu iubitul la mare Simona Halep s-a bucurat de timpul petrecut exclusiv cu familia si iubitul, iar perioada libera din cauza pandemiei de coronavirus a .

Simona Halep, anunt de ultima ora. I-a lasat pe toti fara cuvinte

Simona Halep a luat o decizie de ultima ora care i-a lasat cu gura cascata pe fanii sai! Fostul numar 1 mondial a decis sa renunte la participarea sa in cadrul turneului de tenis US Open, invocand pandemia de coronavirus care a facut dezastru in Statele Unite. Simona Halep nu vrea sa mai participe la .

Simona Halep, despre participarea la US Open: in astfel de conditii, am dubii mari

Simona Halep a declarat ca protocoalele impuse de organizatorii de la US Open sunt foarte dificile si a dat de inteles ca este posibil sa nu participe la editia din acest an a turneului de la Flushing Meadows.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )